Според министър Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на

...
Според министър Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на
Коментари Харесай

Цецка Цачева: Решението на Делян Добрев да подаде оставка е изненадващо за мен

Според министър Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила решението на Деля Добрев да подаде оставка е изненадващо за самата нея.

„ Познавам Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила като добър уредник, войник, само че евентуално това, което се случва през последната седмица, го е предиздвикало да вземе това решение. Не съм говорила с него и не бих могла повече да навляза в пояснение на това негово решение. За мен то е изненадващо “, коменитра в изявление за предаването "Неделя 150 " по "Хоризонт " министърът на правораздаването.

По мотив разделянето на отиващия си Висш правосъден съвет на 2 колегии Цачева съобщи: "Аз мисля, че се получиха нещата. По-важна е оценката на магистратите, на тези, които са част от правосъдната власт - съдиите, прокурорите, следователите. Мисля че те правят оценка по достолепие това делене ".

"Все още има очакване за повече правдивост, повече бистрота в работата на правосъдната власт, като цяло. Отговорността, несъмнено, за това преди всичко е на Висш съдебен съвет, само че дано и останалите представители на другите управляващи да не бягаме от тази отговорност.

Според законодателната рамка, съгласно връзката сред изпълнителна власт и Висш съдебен съвет, в действителност би трябвало да чакаме и резултатите. Има какво да се желае повече. Аз персонално, за себе си, като човек, който съм привикнала да работя в екип, в колектив, бих заложила повече на груповия дух в новия състав на Висш съдебен съвет ", добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР