Според мен залогът е дали ще има правителство и стабилност,

...
Според мен залогът е дали ще има правителство и стабилност,
Коментари Харесай

Възможно е кабинет на проф. Габровски да бъде подкрепен с третия мандат


" Според мен залогът е дали ще има държавно управление и непоклатимост, или ще отиваме към следващите избори, следващите опити, следващата неустановеност. За мен не е значимо какви ще са имената, а по-скоро тези имена и политиците в България изобщо дали желаят страната ни да одобри еврото от 1 януари 2024 година, дали желаят да влезем в Шенген допустимо най-скоро, дали желаят към България да има доверие като към европейски сътрудник ".

Това сподели режисьорът Евгений Михайлов в утринния блок на " Нова телевизия ".

И добави: Ако кажат " не " на първия вид за кабинет, отиваме към втората мощ, която няма никакъв късмет, защото сама сподели, че май няма да издига държавно управление. Ако отидем към третата, доста необичайно по какъв начин мощ с 12 депутати ще бъде този сплотяващ център и ще диктува политиката в България. Тогава ще ми намирисва на случилото се преди тъкмо 31 години по това време с държавното управление на Беров. "

" Някой комфортно кръсти партия, управлявала 12 години статукво, а партия на 100 години като - партия на смяната. До оня ден бяха съдружни сътрудници на Демократична България и ДСБ, в този момент не са. Много са ми странни такива неща. Много са подправени нещата, както е всичко протичащо се в страната от две години. Защото тези измамници, които влязоха в политиката, или както ги назова президента - тези шарлатани, ни докараха до тук. В момента, в който шарлатаните и шарлатанията се явяват смяна, а другото е статукво, избирам статуквото пред шарлатанията. Никога преди тях не е имало такива шарлатани ", счита Михайлов.

Журналистът Велислава Попова сподели, че е евентуално кабинет на проф. Габровски да бъде подсилен при третия мандат. “Има догадка, че това е инспекция на опциите дали подобен кабинет със същия министър председател би бил подсилен при третия мандат ”, счита Попова.

“В това държавно управление, което ще предложи проф. Габровски ще има изненади, в това число и приятни изненади, за хората, които няма да го поддържат ”, сподели Методи Андреев.

Той обаче е песимистичен по отношение на образуването на сходен кабинет. “Дълбоко нямам доверие, че това ще е волята единствено на самия проф. Габровски. Самият метод, по който е образувано държавното управление, е доста неточен, да не кажа лъжовен. Защото Борисов споделя, че това не прав на, а отговорността е на този, който го предлага. Т.е той резервира опцията във всеки един миг да каже, че не е тяхно държавно управление, а е единствено подкрепено от тях ”, добави Андреев.

“Не имам вяра, че това е освен това от спектакъл на сенките и всички са в единодушие, че ще се върви на избори. Статуквото се пробва да врътне смяната и смяната да стане отговорна за новите предварителни избори ”, разяснява журналистът Ивайло Цветков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР