Според мен в момента Путин е в тежка депресия. Изправен

...
Според мен в момента Путин е в тежка депресия. Изправен
Коментари Харесай

Руският опозиционер Генадий Гудков: Путин е предупреден, че ще бъде унищожен, ако нанесе ядрен удар

Според мен сега Путин е в тежка меланхолия. Изправен е пред доста стрес и е в обстановка на обострено положение на психопатия. Според мен обаче почти в такова положение се намира и най-близкото му обграждане.

Това съобщи в изявление за Euronews Bulgaria съветският опозиционер Генадий Гудков.

„ На първо място това са ръководителите на силовите структури - Патрушев, Золотов, генералите на армията и така нататък Сред хората, които в този момент са позволени до Путин е и министър Лавров. Сега Путин има извънредно стеснен кръг на другарство. Той се старае да поддържа връзка с всички през телевизионния екран, само че евентуално има и хора с всекидневен достъп до него. Тези хора вземат решенията дружно с него “, разяснява Гудков.

Той изясни провеждането на така наречен референдуми в окупираните от Русия територии като „ последното средство за заплашване на света с нуклеарен шантаж “.
Неотдавна беше призната нова теория за сигурността на Русия, нова редакция на тази теория. Така Русия си измисли правото да нанася нуклеарен удар даже без против нея да бъде осъществено нахлуване с нуклеарно оръжие “, акцентира съветският опозиционер и добави, че това е подготовката на Путин за възходящ нуклеарен шантаж против международната цивилизация.
Генадий Гудков, съветски опозиционен политик

По думите на Гудков основният основател и идеолог на войната против Украйна и персонално самият Владимир Путин.

„ Това е персонално негова концепция, която лансираше през всички тези години в съветския естаблишмънт. Той е основният провинен за тази война “, счита Гудков.

Според съветския опозиционер към този миг няма заплаха от действителна приложимост на нуклеарно оръжие.
Путин ще чака да види по какъв начин ще се развие неговата война до момента в който хвърля в багра нови запаси. И в случай че той почувства, че се задава проваляне, а такова ще има, той ще се надява на знамение. Но знамение няма да има. Чак тогава той ще пристъпи към нуклеарен шантаж против международната цивилизация - против Украйна, Европа и всички останали.
Генадий Гудков, съветски опозиционен политик

По думите на Гудков Путин е предизвестен от останалите нуклеарни сили в света, че където и да се намира, самият той ще бъде погубен, в случай че бъде прибавен тактически нуклеарен удар.

„ Независимо дали е в бункер, дали е в леговище. Знаете, че развиването на технологиите разрешава на нуклеарните заряди да проникват на дълбочина до два километра. А всички путински бункери, които са готови при положение на нуклеарна злополука, са на дълбочина най-много 500 метра. Очевидно е, че това е директна опасност, която му е предадена както от страна на американците, по този начин и от страна на англичаните и китайците. Казано му е, че не би трябвало да стартира нуклеарна война, даже не би трябвало да мисли за това. А в случай че заради някаква причина стартира такава, самият Путин ще бъде погубен в бункера си “, акцентира Гудков.

Въпреки топва нуклеарният шантаж ще бъде неизменима част от войната, „ даже на границата на безумието “, счита съветският опозиционер.
По въпроса ще можем да приказваме още веднъж след няколко месеца, когато новоизпратените на фронта и хвърлени в багра запаси покажат своята неефективност и когато бъде възобновено сериозното нахлуване на украинските въоръжени сили. Тогава Путин изцяло ще разбере, че е изгубил войната.
Генадий Гудков, съветски опозиционен политик

Според Гудков поддръжката за Украйна освен ще се резервира, а ще се усили. 

„ Защото в този момент газът, парното и електричеството са скъпи, само че в случай че Путин бъде оставен да излезе от тази война даже в някаква степен победител с някакви завоевания, то идната война ще бъде доста по-разрушителна и сигурно ще бъде нуклеарна “, безапелационен е Гудков.

Той прикани бъдещото българско държавно управление и парламент да стоят твърдо на страната на Украйна и да оказват помощ на украинците, както могат.

„ Мисля, че това е дълг на България, избор на България. Не бива да се опасяват от Путин. Аз мисля, че той към този момент е изгубил тази война. Тя ще приключи с неговото проваляне и със промяната на путинския режим “, предвижда Гудков.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР