Според мен сглобката ще е вечна и няма да има

...
Според мен сглобката ще е вечна и няма да има
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Сглобката ще е вечна

" Според мен сглобката ще е безконечна и няма да има повече служебни кабинети. Ако помислим за служебните кабинети, дано да си помислим какво щеше да стане през 1997 година, в случай че сегашните правила бяха в действие. Дали щеше да е по-добре тогава президентът Стоянов вместо Стефан Софиянски да назначи да вземем за пример акад. Сендов? ", по този начин някогашният длъжностен вицепремиер Атанас Пеканов разяснява конституционните промени.

" Който има конституционно болшинство, има право да промени конституцията в интереса на българските жители или в личните си ползи, това ще преценим ", сподели още той.

" Най-интересно ми е какво щеше да стане през 2017 година, в случай че президентът Радев не можеше да назначи проф. Огнян Герджиков, а трябваше да значи Мая Манолова, която беше омбудсман? ", разяснява Пеканов.

По тематиката с Шенген той изрази мнение в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия, че не би трябвало да отстъпваме, тъй като сме заслужили мястото си там.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР