Според мен отиваме на нови избори. Това е нормалният край

...
Според мен отиваме на нови избори. Това е нормалният край
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Бойко Борисов унищожи ПП-ДБ

Според мен отиваме на нови избори. Това е естественият завършек на един анормален сговор. Това съобщи Корнелия Нинова пред публицисти.

„ Няма нищо евроатлантическо в такова държание. Борисов се опасява за себе си и единственото, което желае е да оцелее и да си резервира кожата. Затова изгаря всички в близост, унищожи ПП-ДБ, изгаря личната си група, изгори Мария Габриел. Някои от ГЕРБ-СДС я назоваха „ царицата на шамхматната му дъска ”. Оказа се, че е една пешка, която той движи и даже принуди да излъже ”, разясни Нинова.

Тя насочи рецензия и към ПП-ДБ. „ Те направиха едно от най-големите изменничества в модерната ни политическа история. Излъгаха тези хиляди, които бяхме на площадите и искахме същинска смяна ”, твърди водачът на Българска социалистическа партия. Нинова бе безапелационна, че Българска социалистическа партия е била единствената партия, която „ не се е прегърнала с мафията ”.

„ Ако ПП-ДБ още веднъж клекнат след вчерашната им демонстрация, това към този момент е дъното на човешкото достолепие и на политическия морал ”, разясни Нинова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР