Според мен мерките, които се налагат в световен мащаб срещу

...
Според мен мерките, които се налагат в световен мащаб срещу
Коментари Харесай

Георги Маринов: Няма стратегия за унищожаване на вируса, а има стратегия за подпомагане на вируса да зарази цялото човечество

Според мен ограниченията, които се постановат в международен мащаб против разпространяването на новия вариант " Омикрон " не са несъразмерни въобще. От началото на 2020 година в света не е имало каквито и да било условия за отваряне на границите. Това сподели за БНР Георги Маринов, молекулярен биолог от Департамента по генетика на Университета в Станфорд по отношение на новия вариант " Омикрон ".

" От началото на 2020 година всички граници трябваше да бъдат следени, по този начин както се направи в Китай. Режимът за влизане в Китай е извънредно непоколебим - проби и дълги карантини. Това е тяхната тактика за прекъсване на вируса. Така че, до в този момент не е имало нито един миг, който да дава съображение границите да бъдат отворени. Това, че границите се отвориха, докара до това, което виждаме сега. Държавите, които затворят границите си за влизащи от Южна Африка и други страни от тази част на континента го направиха доста късно ", добави още Маринов.

" В момента няма тактика за заличаване на вируса, а има тактика за подкрепяне на вируса да болести цялото човечество неведнъж. Вече интензивно се работи за това. Целта е да се заразят всички и да им се промие мозъка, с цел да си мислят, че това е в техен интерес. Тиражирайки новината - " Омикрон разновидността е по-мек " - това ми мирише на проведена агитация, тъй като въобще не е по-лек и или да е просто простуда. Така хората се приготвят, че казусът е решен и че след болестта с " Омикрон ", пандемията ще свърши. Но хоспитализациите в Южна Африка вървят стремително нагоре и този вид въобще не е безопасен ", сподели Маринов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР