Според мен Лукойл изнудва България, но това е разбираемо. Те

...
Според мен Лукойл изнудва България, но това е разбираемо. Те
Коментари Харесай

Лукойл изнудва България, но това било в наш плюс, според Георги Кадиев

Според мен " Лукойл " изнудва България, само че това е разбираемо. Те си гонят ползите. Това е в наш плюс, тъй като ще имаме нефт за България напълно от " Лукойл " и ще съумяваме да изнасяме и за Украйна. Това съобщи Георги Кадиев пред Българска национална телевизия.

" Имам доста рецензии към служебното държавно управление, само че по отношение на " Лукойл " съм на тяхна страна. Тяхната позиция е, че би трябвало да се продължи износа. За момента рафинерията би трябвало да има най-малко 60% съветски нефт с цел да работи. Ако на следващия ден спре да работи " Лукойл ” ще имаме дефицит на дизел, ще имаме затворени стотици предприятия и ще имаме безработица.Трябва време. "

" Докато аз бях в министрество на финансите те плащаха налози. От 2008 стопират да заплащат налози и някъде 2020 стартират отново да заплащат някакви 60 млн. лева, което за " Лукойл " е нищо ", добави ръководителят на " Нормална страна ", представено от " 24 часа ".

Кадиев съобщи, че съгласно него март месец ни чакат нови избори. Той удостовери, че би трябвало да има обединяване на лявото придвижване.

" Продължаваме промяната се пробват да изземат територия. Изкараха, че цялото нарастване за пенсии беше тяхна заслуга. Аз мисля, че си беше обща. Не приказваме за ново ляво, а за консолидиране на остарялото ляво. Когато аз бях изключен, Българска социалистическа партия беше най-демократичната партия. Сега се промени и гласоподавателя стартира да бяга. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР