Според мен идеята за българския закон „Магнитски“ е оформен в

...
Според мен идеята за българския закон „Магнитски“ е оформен в
Коментари Харесай

Росен Миланов пред ФАКТИ: Идеята за български закон „Магнитски“ е оформен в американското посолство

Според мен концепцията за българския закон „ Магнитски “ е завършен в американското посолство със съдействието на Иво Прокопиев и с електоралната поддръжка на президента Румен Радев.

Службите сега не са на послушание на Кирил Петков, макар, че Конституцията му вменява това право. Това приказва за нещо доста ужасно.

Затова съгласно мен е и концепцията за закона „ Магнитски “, с цел да имат ръководещите една институция, която да пази техните ползи. Това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Росен Миленов, дълготраен чиновник в службите.

„ Продължаваме промяната “ пристигна на власт с политическия апел: Нулева приемливост към корупцията, в този момент, след шест месеца ръководство на четворната коалиция, ръководена от Кирил Петков имаме нулев резултат по този въпрос от дейностите на държавното управление и всичките му отраслови компании. Затова внесох в министерски съвет един документ за дейно следствие на крупни престъпни предприемачи и политически лица, взели участие в ръководството.

Внесъл съм и един отчет към премиера за моментното положение на службите и механизми, които да подсигуряват секване на злоупотребите с обществените средства в публични поръчки, евро средства, концесии, това което е бутиковата корупция за околните до властта, изясни Миланов.

Той добави, че няма основна разликата сред Бойко Борисов и Кирил Петков.

Борисов беше естествен Бай Ганьо, а Петков има единствено лицемерната обвивка на Запада. Той е с детско държание, без никакво покритие, няма базови умения. Него би трябвало да го е позор да излезе и да приказва за нулева корупция, безапелационен бе специалистът и добави:

В политиката в общественото пространство естествен човек не може да има. Като му занесат 100 млн. и всичко завършва, другояче ще си счупят езиците да приказват сладко в Народното събрание.



Какво още сподели Росен Миланов за корупцията, спекулата, Делян Пеевски, Бойко Борисов и убийството на Алена Щерк, вижте във ВИДЕОТО.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР