Според мен думите на Борисов за Левски се тълкуват превратно.

...
Според мен думите на Борисов за Левски се тълкуват превратно.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Думите на Борисов за Левски се тълкуват превратно

Според мен думите на Борисов за Левски се поясняват превратно . Но в това изявление няма нищо позорящо националната памет. Това не е сигурно смешка с Левски .
Така вицепремиерът Томислав Дончев разяснява в ефира на bTV обвиняванията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към Бойко Борисов, че поругал националния воин по време на конгреса на ГЕРБ.
Припомняме, че Нинова излезе с намерено писмо след конгреса, на който министър председателят приказва за кино лентата на Елена Йончева за оградата по границата с Турция. В лентата депутатката от Българска социалистическа партия заключава, че оборудването може да бъде прескочено и със сгъваема стълба. " Оградата била паднала, ами преди нямаше ограда! Ама прескачали я. Той и Левски щеше да я прескочи, в случай че беше жив ", сподели пред най-висшия конгрес на ГЕРБ Бойко Борисов. Според Нинова по този метод министър председателят е сравнил Левски с незаконните мигранти.
" Отчетено е, че напъните, които се поставят по оградата, дават резултат. В последна сметка една политическа линия не е общ брой от реплики, това е диалог за политики ", разясни още Томислав Дончев. Според него Бойко Борисов бе определен с впечатляващо болшинство заради обстоятелството, че в ГЕРБ лидерски проблем няма .
Същественият диалог е за политики - воден на експертно равнище и в това време понятен за хората, сподели вицепремиерът, разяснявайки преизбирането на Борисов за водач на партията. Посланието " Никога с Българска социалистическа партия " е отговор на появилите се внушения, че можем да управляваме с левицата, разясни Дончев.
Той разяснява откритата от вицепремиера Валери Симеонов тоалетна на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " с думите " какъв брой цивилизован е един народ и една страна, постоянно се съди по тоалетните. Аз персонално не бих отишъл да откривам тоалетна ". Въпросният обект се е случил в мощно съкратени периоди, с помощта на персоналните старания на сътрудника Симеонов, сподели още Дончев.
Вотът на съмнение не ни тормози . Той си е напълно одобрена парламентарна опозиционна технология, посочи вицепремиерът по тематиката с готвения избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 ".
Въпросът с Македонската черква е църковен въпрос с политически нюанси . Не мисля, че отговорът на Светия синод беше " Не " . Изпълнима е задачата, само че е нужна повече църковна дипломация, счита Дончев. Той разясни, че страната е съумяла да върне 17 200 възпитаници в класните стаи и сподели, че забележителна част от тези възпитаници са от етническите групи, само че и освен.
По думите на Дончев осезаемият резултат от административната промяна ще бъде забележим от началото на 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР