„Според мен – да. Имам усещането, че този път ще

...
„Според мен – да. Имам усещането, че този път ще
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Tози парламент ще излъчи правителство

„ Според мен – да. Имам чувството, че този път ще се оправим с тази сложна задача “. Така депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид отговори на въпрос в предаването „ Лице в лице “ по бТВ дали новият парламент ще успее да излъчи държавно управление.

По думите му Движение за права и свободи може да поддържа държавно управление на Има Такъв Народ при ясни цели и цели, които съответстват с тези на придвижването.

Относно първия проектокабинет, който предложи Слави Трифонов той сподели: „ Докато се срещнем с целия състав, те го отдръпнаха “.

Хамид разгласи, че най-важните за неговата партия цели са: рестарт на държавността, зеленият пакт и ускорено икономическо развиване на страната, което да обезпечи на хората по-висок стандарт на живот.

За изказванието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че Движение за права и свободи е преливала гласове към Има Такъв Народ той изрече съмнение, че това се дължи на лека форма на инсолация. „ На село му споделят слънчасване. Видях господин Борисов да върви без шапка на жегата, несъмнено не е пил и задоволително течности. В отговор на неговия жанр бих споделила – ние преляхме и гласове на ГЕРБ, само че виждам, че не им стигат – това е в кръга на шегата “, посочи депутатът от Движение за права и свободи.

Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР