Според мен България би следвало да изпрати боеприпаси на Украйна.

...
Според мен България би следвало да изпрати боеприпаси на Украйна.
Коментари Харесай

Личното ми мнение е, че трябва да изпратим боеприпаси на Украйна: Асен Василев

Според мен България би следвало да изпрати муниции на Украйна. Това е персоналното ми мнение, само че мнението на държавното управление като цяло е, че не би трябвало да се изпращат такива ", съобщи в неделя пред Би Ти Ви вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

От началото на войната в Украйна вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Ниновамногократно съобщи, че Българска социалистическа партия са изрично срещу страната ни да изпрати военна помощ на Украйна. Премиерът Кирил Петков също няколко пъти разяснява, че това няма да се случи. Последно преди два дни по време на визитата на секретаря по защитата на Съединени американски щати Лойд Остин Петков съобщи: " Бидейки покрай спора, военна помощ [от България] в този миг няма да бъде допустима и този вид помощ би следвало да се случва единствено в случай че мине през българския парламент. "

Асен Василев чака инфлацията през март и април да е 10% или даже повече. Последните данни на Националния статистически институт са от предходната седмица и те демонстрират, че през февруари инфлацията се е ускорила до 10% на годишна база.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР