Според Мелтъм Демирорс, главен стратегически директор в CoinShares, два ключови

...
Според Мелтъм Демирорс, главен стратегически директор в CoinShares, два ключови
Коментари Харесай

Биткойн: Ето какво движи цената в момента – CoinShares

Според Мелтъм Демирорс, основен стратегически шеф в CoinShares, два основни детайла подхранват актуалната резистентност на пазара на Биткойн.

Според неотдавнашно изявление за телевизия Bloomberg Демирърс отхвърли схващането, че банковата рецесия в Съединени американски щати е главната причина за придвижването на цените на Биткойн през последните месеци.

Вместо това Демирърс приписа възходящата траектория на Биткойн на два съществени фактора: възвръщането на апетита на вложителите за риск и упованието на идното през април идната година халвинг събитие, което ще докара до 50% понижение на възнагражденията на миньорите.

Тя изясни:

Демирорс акцентира, че корелацията на Биткойн със международните акции доста е намаляла, като декларира:

Що се отнася до неотдавнашното повишение на лихвените проценти от страна на Федералния запас, целящо ограничение на инфлацията, Демирърс счита, че то няма да попречи на представянето на Биткойн. Въпреки това тя означи, че високите лихвени проценти оказват въздействие върху плановете за децентрализирано финансиране (DeFi), казвайки:

В резюме, Демирърс счита, че неотдавнашната пазарна мощ на Биткойн се дължи на възходящия вкус за риск при вложителите, упованието на идното халвинг събитие и намаляването на корелацията с световните акции.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР