Според Мелони, Пактът за миграцията и убежището на ЕС отчасти

...
Според Мелони, Пактът за миграцията и убежището на ЕС отчасти
Коментари Харесай

Мелони към ЕС: „Това, което трябва да се направи за Африка, не е благотворителност“

Според Мелони, Пактът за миграцията и убежището на Европейски Съюз частично е подобрил обстановката, само че не предлага решение против увеличаващата се мигрантска вълна към Европа. За италианския министър председател пътят са стратегическите партньорства и вложения, посредством които Европейски Съюз да основава действителни условия „ хората да не емигрират ”.

Миграционните промени, за които водачите на Европейски Съюз се споразумяха предишния месец, бяха остро подложени на критика от филантропични групи, които считат, че новите правила ще лимитират правото на свободно придвижване – и Мелони отбрани това, обявявайки се за градивни дейности на Европейски Съюз, които да задържат хората в Африка в родните им страни.

Еuronews напомня, че Италия има стратегически проект за това, наименуван „ Матеи ” – на името на създателя на държавния петролен и газов колос Eni, който предлага съответни планове за съдействието с Африка да надвиши рамките на енергетиката.

Мелони напомни, че трансформирайки в собствен приоритет оправянето с незаконната миграция, е одобрила ограничения, които ѝ костваха доста рецензии, в т....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР