Според медии в Испания и Италия представители на Наполи са

...
Според медии в Испания и Италия представители на Наполи са
Коментари Харесай

Наполи вижда Йович като перфектна алтернатива на Осимен

Според медии в Испания и Италия представители на Наполи са се срещнали с сътрудника на нападателя Лука Йович, с цел да обсъдят вероятно прекосяване на играча на Реал Мадрид в състава на " небесносините ".

Наполи са на финалната права от привличането на нападателя на Лил Виктор Осимен, само че до момента в който нищо не е оповестено публично, се счита, че неаполитанци виждат в Йович съвършената опция. Той сигурно би излязал по-евтин избор, като испанският първенец е отворен за договаряния и би пуснал сърбина чартърен. Наскоро се появи информация, че Милан е любимец за подписа на играча, където той би заиграл с някогашния си съотборник Анте Ребич.

¿RUMBO A ITALIA? Tras una discreta temporada en el Real Madrid donde apenas ha podido marcar dos goles, Luka Jovic podría irse traspasado al Napoli a cambio de 50 millones de euros según medios italianos. #QuédateEnCasa pic.twitter.com/K0f3MvMhUB
— GOLPERU #QuédateEnCasa (@GOLPERUoficial) July 19, 2020
Според испанските вестници AS и Mundo Deportivo, както и съгласно италианския Corriere dello Sport, от Наполи към този момент са се срещнали с сътрудника Фали Рамадани, с цел да обсъдят обстановката към футболиста. Лестър и Челси също са измежду тимовете, които демонстрират интерес към Йович.

22-годишният сърбин бе притеглен от тима на Айнтрахт (Франкфурт) с огромни упования, които обаче не съумя да оправдае. Той има 2 гола и 2 асистенции в 25 мача от всички шампионати за " белия балет ". От Реал желаят към 50 милиона за правата му или да го отдадат чартърен с алтернатива за закупуване.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР