Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan

...
Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan
Коментари Харесай

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, основен изпълнителен шеф и създател на Morgan Creek Capital, има капацитет Етериум (ETH) да доближи петцифрена цена.

В неотдавнашна полемика с Altcoin Daily Юско акцентира връзката сред Етериум и Биткойн (ETH/BTC), като допусна, че в случай че Биткойн доближи $150,000, Етериум може да нарастне с почти 410% от сегашната си стойност.

Юско доразви това, като направи паралели сред историческите съотношения на Биткойн и Етериум. Преди това това съответствие се е колебаело към 10 към 1, което значи, че когато Биткойн е бил на стойност $20,000, Етериум е бил почти $2,000.

Прилагайки сходна рамка, в случай, че Биткойн евентуално може да доближи $150,000, Юско допусна, че Етериум би могъл действително да се повиши до $10,000, в случай че приемем ревизирано съответствие, или даже до $15,000, в случай че съотношението се върне към историческите правила.

Признавайки другите упования, Юско загатна за консенсусен диапазон от $10,000 до $15,000 за евентуалната оценка на Етериум. Понастоящем цената на Етериум е малко под $3,000.

Освен това Юско допусна опцията Етериум да превъзхожда Биткойн във връзка с процентните облаги по време на пазарно рали, отразявайки историческите трендове, при които Етериум е показал по-силно показване по отношение на Биткойн. Това подхожда на упованията Етериум да означи забележителен скок, изключително по време на финалната фаза на пазарното рали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР