Според Манев през последните седмици много хора започнаха да играят

...
Според Манев през последните седмици много хора започнаха да играят
Коментари Харесай

ГЕРБ нарекоха Нинова ”секретарка на Гешев” frognews.bg

Според Манев " през последните седмици доста хора започнаха да играят двойни функции ". " Не ви ли прави усещане, че бутонът enter работи от господин Гешев. Г-жа Корнелия Нинова стои, стои и като някой натисне бутончето, тя стартира да играе ролята, друга от тази, която народът ѝ е избрал – асистентка на господин Гешев. Излиза и стартира да развива неговите тези “, счита той.

 

Манев означи, че с импортираните в деловодството на Народно събрание материали от страна на основния прокурор Иван Гешев, са се срещнали Тошко Йорданов, Гроздан Караджов, Владислав Панев, Корнелия Нинова и Георги Свиленски. " Изпълнили са си нещата, пуснали са документ до ръководителя на Народно събрание, както гласи член 40, алинея 6, той им е разрешил. Няма нито един, който да не е получил позволение за боравене с тези документи. Качили са се горе, прочели са си документите, без да вършат цирковете на Корнелия Нинова, която е извънредно добра парламентарна актриса, с риск да засегна гилдията на артистите в България “, описа депутатът от ГЕРБ.

 

Депутатът от ГЕРБ обърна внимание, че Българска социалистическа партия взе участие в договаряния с ГЕРБ и внезапно са минали в друга позиция и „ да се включват по сигнали на прокуратурата и на господин Гешев персонално “.

 

„ Има ли подозрения за някакви сили, с които ги държи този човек – записи на лица, свързани, примерно, с огромния въпрос за госпожа Нинова продавани ли са оръжия или не са продавани, някой комуникирал ли си е с военнопромишления комплекс по нейно време, има ли там някакви подозрения “, означи той, като изясни, че задава тези въпроси риторично, само че прикани, в случай че от Българска социалистическа партия желаят, да излязат и да отговорят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР