Според мълвата ексследователят, който е и двигател на скандалната прокурорско-мафиотска

...
Според мълвата ексследователят, който е и двигател на скандалната прокурорско-мафиотска
Коментари Харесай

Наистина ли Пепи Еврото е инсценирал смъртта си в ОАЕ?

Според мълвата ексследователят, който е и мотор на скандалната прокурорско-мафиотска спекулация „ Осемте джуджета “ Петьо Петров – Пепи Еврото се е пренесъл в отвъдното, откакто е бил покосен от инфаркт. Според непотвърдена информация, той е умрял в частна болница в Дубай преди към месец, до момента в който се е укривал от родното правораздаване.

 

Този твърдоглав слух се понесе из София още през предходната седмица единствено ден, откакто прокуратурата му повдигна обвинявания по делото „ Осемте джуджета “, а Алексей Петров беше убит от наемен палач по време на планинска разходка.

 

Макар и импровизирано, информацията за мистериозната гибел на Петьо Петров в Дубай беше доказана от трима самостоятелни един от различен източници. Според разказите им Петров е постъпил в средата на месец юни т.г. в частна болница в Дубай в инфарктно положение, като в началото лекарите съумели да спасят живота му. Няколко дни по-късно обаче Пепи Еврото умрял. Според един от информаторите, Петров е умрял в болничното заведение. Друг обаче твърди, че гибелта му е настъпила няколко дни, откакто е бил изписан от клиниката.

 

„ Умрял е от инфаркт, откакто е траял да пие уиски, макар безапелационната лекарска възбрана. Може да се каже, че самичък е провокирал гибелта си – сърцето му безусловно се е пръснало, откакто не е издържало на 40-градусовите жеги, алкохола и напрежението към скоропостижното му бягство от България “, разкрива осведомен от прокуратурата.

 

Според думите му Пепи Еврото е страдал от онкологична болест, а здравословното му положение ненадейно и съдбовно се влошило при идването му в Дубай. В общи линии, той не съумял да се аклиматизира в ОАЕ, където температурите сега са трайно над 45 градуса. Неистовата горещина влошила така и така нежното му здраве и обострило онкологичния проблем. След това пристигнали и инфарктите.

 

Неочакваната гибел на Пепи Еврото индиректно се удостоверява и от едно друго събитие, също държано в строга загадка от Министерство на вътрешните работи – преди към месец някогашната му брачна половинка Любена Павлова е получила назад 5-годишния им наследник, който беше похитен от Петров и изведен към Дубай 6ез единодушието на майка му на 30 май т.г. Тогава на смуглия кадровик на родната правосъдна система му се наложи незабавно да офейка от България, откакто по-рано в същия ден беше издадена заповед за ареста му, а против него бяха повдигнати обвинявания за „ насила, закани и потребление на записващи устройства без позволение “.

 

И до през днешния ден в Министерство на вътрешните работи не са наясно по какъв начин тъкмо Петров е съумял да духне от България. Неофициалната информация гласи, че Пепи Еврото е изхвърчал към Турция с хеликоптер дружно със сина си и собствен телохранител от малко летище край Малко Търново, като полетът е бил незаконен. В Турция Пепи Еврото бил взет с микробус и откаран в Истанбул, а след няколко дни отпрашил към Дубай, екипиран с подправени документи за идентичност.

 

Със същия полет изхвърчал и 8-годишния му наследник, който също бил с неистинен документи и с съпътстващи го „ подправени “ майка и татко – функции, изиграни сполучливо от столична адвокатка и телохранителя на Пепи Еврото.

 

След мистериозната гибел на Петров в Дубай, неговите хора са влезнали в секрети договаряния с някогашната му брачна половинка Любена Павлова, с цел да върнат назад 5-годишния й наследник. Условието било Любена да замълчи и да спре да дава изявленията. Тя към този момент е изключила мобилния си телефон и отхвърля да поддържа връзка с кореспонденти.

 

Мълвата за гибелта на Пепи Еврото обаче роди спекулацията, че някогашният следовател е измислил следващия демоничен проект, с цел да се избави от лапите на правораздаването. Върви твърдоглав слух, че Петров е инсценирал личната си гибел по сходство на героя на Тодор Колев от „ Опасен сексапил “. Ако се има вяра на тази история, то Петров е платил стабилен подкуп на лекари в частна болница в Дубай, с цел да го разгласят за мъртъв и да му издадат смъртен акт. Това обаче е доста малко евентуално поради строгите медицински закони в Емирството, които санкционират с 30-годишни присъди лекари, участващи в сходни измами. Друга версия пък гласи, че Пепи Еврото е бил погубен с инжектиране на отрова от мистериозна парагвайска жаба, която спряла сърцето му. Странно е, че този слух има своите поддръжници макар очевидната си неплатежоспособност.

 

Факт е обаче, че най-хубавият сюжет за измъкването на Пепи Еврото от кашата „ Осемте джуджета “ е настъпването на неговата гибел – действителна или мнима. По този метод обвиняванията против него ще отпаднат, а всички други подсъдими по аферата в бъдеще умерено ще си мият ръцете с към този момент мъртвия пакостник Пепи Еврото. Предвид благосъстоянието на някогашния следовател, което някои правят оценка на над 50 милиона евро, той безпроблемно може да живее на всички места по света няколко години, а по-късно тихомълком да се прибере в България – сюжет, който устройва всички.

 

До бягството на Петьо Петров от България се стигна след поредност от трагични събития, раздрусали радикално цялата правосъдна система и довели до отстраняването на основния прокурор Иван Гешев.

 

Преди това да се случи, Любена Павлова, нашумяла като част от рекетьорската тайфа „ Осемте джуджета “, ръководена от брачна половинка й Петьо Петров, разгласи в изявление пред Антикорупционния Фонд, че след трагичен бракоразвод с него през 2021 година той й лишил детето и от този момент тя не го виждала, като полицията редовно неглижирала жалбите й

 

Според разкритията на Любена, мрежата за въздействие в правосъдната власт, построена към някогашния й мъж, е имала разполагаем магистрати и служители на реда на заплата. В поредност от изявленията тя приказва и за това по какъв начин Петров е влизал в ролята на медиатор, когато разнообразни хора се опитвали да си решат проблемите с прокуратурата или пък да основат такива на други.

Бандитската задруга е оперирала в закрития към този момент ресторант „ Осемте джуджета ”, който Петьо Петров употребил като офис. Любена Павлова разгласи и че някогашният й мъж стоял зад секс видеоклипове с нейно присъединяване – тя се снимала под негово давление, а след това той ги популяризирал, с цел да я изкара неприятна майка и да й вземе детето.

 

Според Любена, Еврото полудял от ревнивост, когато научил, че тя е бременна от различен и се заканил да я ликвидира. Павлова е бременна в 6-я месец и е сложена под защита от Министерство на вътрешните работи. Според осведомени от ъндърграунда, заканите против Любена са били изцяло действителни и обезумялото Евро търсело реализатори на мократа поръчка против тогавашната му брачна половинка. Така и обаче не намерил искащ да я ликвидира.

 

Факт е, че порноклиповете на Любена Павлова се въртят в „ профилираните “ уеб сайтове от най-малко година, като мнозина настояват, че Пепи Еврото е снимал порнооргиите, в някои от които Любена е любена от трима мъже по едно и също време. Даже потегли мълва, че в някои от клиповете Любена е обладавана от някогашния началник на закритата към този момент Специализирана прокуратура Димитър Франтишек Попов. Слухът се оказа неоснователен, въпреки в действителност единият от сътрудниците й изумително да наподобява на Франтишек.

 

В деня, в който потегли мълвата, че Пепи Еврото е починал в Дубай, някогашният следовател беше упрекнат по делото „ Осемте джуджета “ дружно с някогашната си брачна половинка Любена Павлова и прокурора Дилян Деянов. Павлова обаче до този миг към момента не се е явила на разпит в Софийската градска прокуратура, като адвокатката й е изпратила съобщение в държавното обвиняване, че клиентката й се намира в частна столична болница. Срещу нея е предявено обвиняване за вещно укривателство, тя има наложена възбрана да напуща страната.

 

Петьо Петров пък е упрекнат, че на 23 март 2020 година в София, в съучастничество с Любена Павлова и за да набират за себе си имотна полза, укрили непознати движими движимости, златни монети, за които знаели, че са добити от другиго посредством длъжностно закононарушение. Става въпрос за 35-те кг. злато, което беше конфискувано от вкъщи на предприемача Явор Златанов, наследник на притежателя на асансьорните фабрики „ Изамет “ Илия Златанов. Впоследствие златото сякаш е върнато с протокол на Илия Златанов, само че на процедура е било натоварено в колата на Любена Павлова, и то от прокурори, на паркинга на прокуратурата.

 

Важен подробност е, че в аферата „ Осемте джуджета “ беше забъркано и името на Борислав Сарафов, който бе определен за краткотрайно изпълняващ функционалностите на основен прокурор след преждевременното уволняване на Иван Гешев от Висш съдебен съвет. Докато Гешев към момента беше основен прокурор, в медиите се появи фотография, по какъв начин заместникът му Сарафов се ръкува с Еврото пред ресторант „ Осемте джуджета “. Сарафов изясни, че фотографията е правена преди към 3 години и че е бил привикан в ресторанта от Иван Гешев.

 

„ Бях с невръстния си наследник и с жена си. Смятате ли, че в случай че съм отишъл да правя някакви нередности и закононарушения, ще взема със себе си своето семейство? Просто бях подложен от Иван Гешев за компромат “, безапелационен беше Сарафов след появяването на компрометиращата го снимка.

 

Мистерията жив или мъртъв е Пепи Еврото беше коментирана и от Министерство на вътрешните работи шефа Калин Стоянов на изключителния брифинг на премиера Денков в Министерския съвет след убийството на Алексей Петров. Тогава Стоянов съобщи, че не може да удостовери или отхвърли новината за гибелта му. В сряда, 24 август, Калин Стоянов изясни, че в Министерство на вътрешните работи на няколко пъти са получили информация за Петьо Петров от посолството в ОАЕ. „ До момента нямаме потвърждаване на тази информация, по медиите, че е умрял в Дубай ", разгласи Министерство на вътрешните работи шефът.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Петьо Петров Пепи Еврото ОАЕ Дубай Иван Гешев Борислав Сарафов Илия Златанов Явор Златанов Любена Павлова Димитър Франтишек Попов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР