Според макро експерта Лин Алдън, пътят на Биткойн към превръщането

...
Според макро експерта Лин Алдън, пътят на Биткойн към превръщането
Коментари Харесай

Ерата на Биткойн тепърва ще разгърне своя потенциал според макро експерт

Според макро специалиста Лин Алдън, пътят на Биткойн към превръщането му във значим клас активи ще продължи повече от десетилетие.

Обръщайки се към аудитория, събрана от подкаста What Bitcoin Did, Олдън допуска, че мнозина чакат технологии като Биткойн бързо да трансформират радикално откритите системи.

Тя обаче акцентира, че действителната смяна се развива за нескончаем интервал от време и евентуалното влияние на Биткойн върху финансовия пейзаж се подценява.

Олдън акцентира, че трансформиращата мощ на Биткойн няма да се прояви в къс интервал от време. Вместо това тя има вяра, че това ще се развие в продължение на няколко десетилетия, надминавайки упованията на мнозина.

Като прави паралели с софтуерния прогрес, Олдън отбелязва, че хората постоянно преценят неправилно скоростта на смяната, като в същото време подценяват крайната й големина.

Тя предвижда постепенна, само че забележителна промяна в платежните системи, избора за предпазване на стойност и процентите на сполучливи вложения през идващите 30 или повече години.

Въпреки че признава относително дребната пазарна капитализация на Биткойн спрямо откритите класове активи, Олдън планува смяна във времето.

Тя чака BTC последователно да навлезе в пазарния дял на други активи като спестовни сметки и държавни облигации.

Въпреки евентуалната опозиция от страна на националните страни, която съгласно нея към този момент е почнала, Олдън вижда растежа на Биткойн като продължаващ сюжети с разривен капацитет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР