Според лийкъра Majin Bu, предстоящите модели iPhone 16 Pro и

...
Според лийкъра Majin Bu, предстоящите модели iPhone 16 Pro и
Коментари Харесай

iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max може да се предлагат в два нови цвята

Според лийкъра Majin Bu, идните модели iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max на Apple може да се оферират в напълно новите цветови разновидности „ Desert Titanium “ (Пустинен титан) и „ Titanium Gray “ (Сив титан).

Новите цветове

В нова обява в X Majin Bu съобщи, че „ Desert Titanium “ ще бъде сходен на златистата алтернатива, предлагана в iPhone 14 Pro през 2022 година. От друга страна, „ Titanium Gray “ явно ще бъде сходен на емблематичния Space Gray колорит. Той се оферираше в iPhone 6 през 2014 година.

iPhоne 15 Pro и iPhоne 15 Pro Max се оферират във разновидностите черен, бял, наследник и натурален исполин. Заслужава да се означи, че няма iPhоne 15 Pro със златно покритие. Златистото се оферираше през 2013 година при iPhone 5S до 2017 година при iPhone 8, а по-късно при iPhоne XS от 2018 година до iPhоne 14 Pro през 2022 година. В резултат на това повторното въвеждане на колорит, наподобяващ златист iPhone 16 Pro наподобява доста правдоподобно.

Pro iPhone-ите на Apple постоянно са били налични в не повече от четири цветови разновидността при стартирането им на пазара.

И то нормално в съществени цветове като черно, бяло и златно, дружно с по-изразителен цвят като зелено, синьо или лилаво. Това значи, че до момента в който черният исполин и белият исполин е доста евентуално да бъдат пренесени от iPhone 15 Pro към iPhоne 16 Pro, съществуването на опциите наследник и натурален исполин надалеч не е несъмнено. Възможно е тези цветови разновидности да бъдат прекратени, с цел да правят отстъпка място на „ Desert Titanium “ и „ Titanium Gray “. Особено откакто „ Titanium Gray “ наподобява доста сходен на Natural Titanium (Естествен титан).

Това е първият слух за цветовите варианти на iPhone 16 Pro. Majin Bu има разбъркан опит в разкриването на точна информация за проектите на Apple. Въпреки това през идващите месеци с наближаването на стартирането на пазара евентуално ще се появи още информация.

В допълнение към новите цветове, съгласно слуховете новите Pro iPhone-и ще се оферират в нови размери (6,3 и 6,9-инча), с нов „ Capture “ бутон, ориентиран към фотографите и видеографите и нов 48-мегапикселов Ultra Wide обектив. Очаква се също по този начин да устройствата да разполагат с нормалния процесор от последващо потомство от серия А. На лице евентуално ще и леко усъвършенстван живот на батерията. Този нов чип може да отключи и куп нови благоприятни условия с изкуствен интелект, по които съгласно слуховете Apple работи, с цел да надгради съществено Siri.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР