Според лидерката на БСП Корнелия Нинова предупреждението на Бойко Борисов,

...
Според лидерката на БСП Корнелия Нинова предупреждението на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към Борисов: Предупреждението за пълзящата диктатура е безсмислица

Според лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предизвестието на Бойко Борисов, че се задава ”пълзяща диктатура” е ”безсмислица”.

”Пълзяща тирания на опозицията е нелепост, само че eдноличната власт в България е реалност, тъй като един човек ръководи народа и неговите пари”, разяснява Нинова по време на представянето на листата на ”БСП за България “ в столичния Южен парк.

”26 май е значим, с цел да свалим държавното управление на ГЕРБ и ”Обединени патриоти “, подкрепяни от Движение за права и свободи. Нашата победа на европейските избори значи начало на смяната в България”, сподели тя.

Според нея ГЕРБ са отчуждили България от европейските полезности, от българските полезности, лишиха ни от човешкото ни достолепие.

”Искаме независимост, съществена европейска, българска и човешка полезност, само че свободни хора ли сме през днешния ден? На едни от последните места по независимост на изложение, на слово и медии. Който си разреши да мисли друго, да приказва друго, да подлага на критика, е подложен на невиждан напън. Ето ви Елена (Йончева –бел.ред) – най-ярък образец за това. Искаме равни благоприятни условия, само че в България околните до властта са по-равни от другите “, разяснява Нинова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР