Според лидера на участващата във властта партия НФСБ Валери Симеонов

...
Според лидера на участващата във властта партия НФСБ Валери Симеонов
Коментари Харесай

Според Валери Симеонов местният вот може да разклати управляващата коалиция

Според водача на участващата във властта партия НФСБ Валери Симеонов локалният избор може да разклати ръководещата коалиция.

" Ако отново се употребяват тези отвратителни операции в изборния ден, каквито бяха направени в Пловдив, бъдете сигурни, че обединението няма да я има ", сподели той, откакто НФСБ се записва в Централната изборна комисия (ЦИК) за идните през октомври локални избори.

Според него ГЕРБ са фалшифицирали изборите в Пловдив през 2015 година " Изместиха Славчо Атанасов напълно безпричинно, аз бях в Пловдив ", сподели Симеонов.

В момента Атанасов е депутат от квотата на НФСБ. Преди години той беше част от Вътрешна македонска революционна организация. През 2010 година партията на Каракачанов смъкна доверието си от него до момента в който беше кмет на Пловдив, повдигнат от тях. Причината – тогава той и общинският съвет отказали да изпълнят решението на централното управление на партията и да прекратят до края на януари обединението с Българска социалистическа партия.

Пет години по-късно Атанасов беше повдигнат за кмет на Пловдив от партиите на Каракачанов и Симеонов. Тогава Атанасов загуби единствено с 1500 гласа от сегашния кмет на Пловдив Иван Тотев от ГЕРБ, който няма да се кандидатира за нов мандат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР