Според лидера на Румен Петков и председателя на антикорупционната комисия

...
Според лидера на Румен Петков и председателя на антикорупционната комисия
Коментари Харесай

Според АБВ Пламен Георгиев и Лозан Панов трябва да подадат оставки

Според водача на Румен Петков и ръководителя на антикорупционната комисия Пламен Георгиев и ръководителят на Върховния касационен съд Лозан Панов неотложно би трябвало да подадат оставки поради имотните покупко-продажби. Румен Петков е безапелационен, че такива хора нямат място в Съдебната система.

Румен Петков недоумява по какъв начин правосъдният министър Цачева си подаде оставката, а арбитър номер едно Лозан Панов, чиято брачна половинка през 2013 година си е купила на ниска цена апартамент от „ Артекс “ е непреклонен.
Румен Петков- ръководител на Политическа партия АБВ: Висш съдебен съвет да вземе ограничения и някой да му каже на този човек да си отива.Защо би трябвало да чакаме идващия отчет на Европейската комисия с цел да забележим какво прави ръководителя на съда.  Данаил Кирилов беше номиниран за министър на правораздаването Данаил Кирилов беше номиниран за министър на правораздаването
Премиерът Бойко Борисов прикани всички забъркани в имотния скандал да подадат оставки или да излязат в дълготраен отпуск. Тази заран той предложи пре...

Що се отнася до предлагането на премиера Данаил Кирилов да стане министър на правораздаването,Румен Петков беше сбит.
Румен Петков, ръководител на Политическа партия АБВ: Аз го познавам още като юношески началник на Българска социалистическа партия. По тази причина съм в спор на ползи и ще си спестя коментар.
От АБВ оповестиха още, че ще упорстват за инспекция от способените институции на опорочената, съгласно тях, процедура на „ Булгаргаз " за избор на нов снабдител на природен газ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР