Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов кабинетът Петков явно е

...
Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов кабинетът Петков явно е
Коментари Харесай

Борисов за отсрочката на нефтеното ембарго: Кабинетът "Петков" явно е поел някакво обещание

Според водача на ГЕРБ Бойко Борисов кабинетът " Петков " очевидно е поел някакво заричане и по тази причина е получил пролонгация за ембарго над съветския нефт до 2024 година с опция за доставки у нас. " Не знам с какво са се похвалили при цени 3.50 лева за литър. Техните хвалби са да плаче човек. Щом са се похвалили и на хората им харесва да заплащат тези цени на горивата в случай, че рафинерията е в България, пристанищата са в България ", разяснява той.

Той съобщи, че въпросът с украинските бежанци е следващият неуспех:
" Както във всяко едно отношение. За да се покажат пред света, че са доста готини, оправдавам се за жаргона, ги пуснаха в 4-звездни хотели. Сега ще ги пращат на палатки. Ние месеци наред обяснявахме - пристигнали са хората през нощта, настаняват ги, даваш им петзвезден хотел да се пооправят хората и по-късно би трябвало да има стратегия по настаняване, стратегия къде ще работят, къде ще учат децата, къде ще има медицинските им осигуровки. Те ги оставиха на курорт и в този момент тъкмо почва курортният сезон, идват или са пристигнали към този момент и туристите и - оле мамо, какво стана "

" Скандално държание на тази въпросна госпожа, наречена вицепремиер. С това ужасно изражение на някакво нескопосано видео - плаши, изяснява, държи се надменно. В други времена мой министър с такова държание към този момент нямаше да е министър ", съобщи Бойко Борисов.

И продължи:
" Но те очевидно харесват такива неща. Видяхте че и Кирил Петков я пази - че надали не помощ се давала, помощта не била безвъзмездна, въпреки че Европейска комисия дава доста пари за бежанците, при една стройна организация, каквато бяхме създали по време на миграционната рецесия и в България българите не усетиха по никакъв метод миграционната рецесия - и то стотици хиляди от Сирия ".

Пред публицисти в Ротердам той разяснява тематиката Република Северна Македония:
" Ние 2017 година подписахме контракт за добросъседство. В него в включено всичко. За тези няколко години те трябваше да го изпълнят - езика на ненавист, учебниците. Показват ги и гласуваме " за ". До този миг с изключение на хвалебствията на Министерски съвет, които се катериха по едни самолети, нито самолети има, нито линия. Но цялата им работа е такава – мощен пиар, радостни, слънчеви. Лъжата за нищо я нямат. Колкото има аероплан, толкоз нещо по контракта за добросъседство е изълнено. Така че, в случай че мислят с някой трик да го създадат и по-късно в последващи държавни управления, в последващи препоръки, както дългът набъбна до невиждани висоти и ще продължи да нараства, да извадят горещия картоф... ", възмути се от дейностите на държавното управление на четворната коалиция някогашният министър председател.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР