Според лидера на БСП Корнелия Нинова премиерът Бойко Борисов го

...
Според лидера на БСП Корнелия Нинова премиерът Бойко Борисов го
Коментари Харесай

Нинова: Борисов тръгва по моя път, но може би е късно

Според водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова министър председателят Бойко Борисов го е гняв, че на локалните избори са се обединили хора против неговото ръководство.

" Изпуска си нервите, приказва обиди персонално към хора, това не е политика. Това демонстрира боязън, изтощение и гняв ", сподели тя пред бТВ.

Нинова разяснява и концепцията на Борисов ГЕРБ да не издига повече от три пъти един и същи човек за кмет. По думите ѝ министър председателят потегля по нейния път, само че „ не стига до край и може би е късно “. " Аз потеглих по този път преди три години и си нося тежкия кръст. Борисов сподели: " Ще наложа мандатност за кметове ". Ние наложихме тази мандатност преди три години за депутатите ", посочи Нинова и сподели още, че Българска социалистическа партия са наложили и мандатност при ръководителя, само че Борисов не го е направил, тъй като " желае да бъде безконечен ".

Нинова сподели още, че ниската изборна интензивност е пестник за всички партии.

Тя още веднъж повтори, че на тези избори гласове са се купували " нападателно, надменно и намерено ". На въпрос дали има доказателства за изказванията си, тя отговори, че работа на полицията е да откри доказателства, а партиите единствено подават сигнали.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР