Според криптографския тракер Lookonchain във вторник дългогодишен портфейл на Ethereum

...
Според криптографския тракер Lookonchain във вторник дългогодишен портфейл на Ethereum
Коментари Харесай

Етериум: Инвеститор продаде всичките си ETH след 1,385% печалба

Според криптографския тракер Lookonchain във вторник дълготраен портфейл на Ethereum (ETH) ненадейно е продал всичките си ETH на стойност $4.18 милиона.

Портфейлът е държал 2,591 ETH от ноември 2018 година, когато вторият по величина криптоактив по пазарна капитализация се търгуваше на цена от към $110.

Към момента на писане на публикацията Етериум се търгува на цена от $1,600, което значи, че ETH притежанията на кита са се нараснали със зашеметяващите 1,385% за близо пет години. От Lookonchain оповестиха още, че китът е заменил Етериум за постоянните монети USDT и DAI.

Това не е единственият огромен портфейл, който изхвърля разпродава Етериум след дълъг интервал на неактивност, защото Lookonchain заяви , че различен кит е бил неактивен в продължение на две години, преди да трансферира 10,000 ETH на стойност $16,5 милиона предходната седмица.

По-късно той е подал 10,000 ETH на крипто тържищата Binance, KuCoin и OKX посредством три адреса. Според блокчейн тракера този втори кит е трансферирал и още 10,000 ETH тази седмица.

Според компанията за крипто разбор Santiment китовете на Етериум са показали мечо държание през второто и третото тримесечие на 2023 година В края на август маркетинговият шеф на Santiment Брайън Куинливан изясни:  

“Имаше към 4-месечен дъмпинг на предлагането от адреси, които държат сред 10 и 10,000 ETH. Те в действителност бяха натрупали доста количество в края на предходната година, само че прибирането на облаги от тези основни равнища се случи внезапно и бързо тъкмо когато цената доближи към 1-годишен връх от почти $2,120.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР