Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум

...
Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум
Коментари Харесай

Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

Според крипто анализатор упованията за засилени ценови съмнения при Етериум спрямо Биткойн нарастват измежду търговците, изключително с наближаването на основни макроикономически събития.

Ник Форстър, създател на Derive, съобщи в разбор , че от 25 октомври до 8 ноември, когато ще се проведат президентските избори в Съединени американски щати, се чака покачване на волатилността на Етериум .

Той счита, че резултатите от изборите могат да окажат доста въздействие върху цената на водещия алткойн заради връзката му с DeFi екосистемата, която може да се сблъска с регулаторни провокации според от определения претендент.

Данните от Derive сочат, че трейдърите правят оценка 68% възможност ETH да претърпи ценови съмнения сред -14% и +16% скоро след изборите, като опцията за придвижвания сред -26% и +35% е 95%. Прогнозната волатилност на Етериум сега е 76.6%, до момента в който тази на Биткойн е 69.8%, което допуска, че трейдърите чакат ETH да бъде по-чувствителен към външни събития.

Форстър означи още, че търговците наподобяват по-уверени в способността на BTC да се ориентира в тези макросъбития, евентуално заради статута му на надеждно цифрово вместилище на стойност и по-малката му експозиция на регулаторен надзор спрямо Етериум. С повишаването на опасенията по отношение на евентуалните пазарни въздействия, произлизащи от президентските избори, трейдърите се приготвят за сериозна волатилност при ETH.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР