Според Корнелия Нинова оставката на Симеонов е неискрена Оставката на

...
Според Корнелия Нинова оставката на Симеонов е неискрена Оставката на
Коментари Харесай

Според Корнелия Нинова оставката на Симеонов е неискрена

Според Корнелия Нинова оставката на Симеонов е неискрена Оставката на Валери Симеонов е закъсняла, неискрена и няма да промени нищо. Оценката даде водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова . Тя поздрави майките на деца с увреждания и хората, които ги поддържаха, за митингите, които продължиха 26 дни.
 
" Голямата победа е, че възприятието на правдивост надви над страха и апатията. Затова те заслужават и нашето и на цялото общество почитание ", уточни Нинова.
 
Ето какво разяснява тя за оставката на вицепремиера: " Що се отнася до оставката на Валери Симеонов , тя беше за наложителна , само че е закъсняла, под напън и неискрена. Той съобщи, че я подава, с цел да обезпечи успокоение на държавното управление, да не тежи като воденичен камък и поради медийна офанзива, а не поради осъзната виновност за това, което направи. Смятаме, че тази оставка няма да промени нищо - митингите към този момент са разнообразни, обстановката към този момент е друга. Днес хора от доста градове в страната стачкуват за по-високи приходи, против корупция, за по-добри пътища, за по-ниски налози, за правдивост. Протестите към този момент не са за една или друга персона, те са за провежданите политики ".
 Корнелия Нинова БГНЕС
В понеделник социалистите ще решат дали да се записват за кворум в пленарната зала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР