Според компанията за крипто анализи Santiment, Polygon (MATIC), решение за

...
Според компанията за крипто анализи Santiment, Polygon (MATIC), решение за
Коментари Харесай

Polygon разчита на крипто тенденциите и има стабилната инвеститорска подкрепа

Според компанията за крипто разбори Santiment, Polygon (MATIC), решение за блокчейн мащабиране, сега изпитва най-ниските си равнища на предложение на тържищата от четири години насам.

Анализът демонстрира, че сега единствено 7.1% от предлагането на MATIC е на тържищата, което е най-ниското равнище, откогато крипто активът беше показан през 2019 година

Santiment означи, че ниското предложение на тържищата.

Към момента на писане на публикацията MATIC се търгува на цена от $1.13, което е с към 4% повече през последните 24 часа и растеж от 1.2% през последните седем дни. От началото на 2023 година насам Polygon също записва 47% нарастване.

Освен това Santiment изследва MDIA (Mean Dollar Invested Age), която съставлява междинната възраст на всеки $, вложен в MATIC.


 


демонстрират признаци на оживление, като на кривата на междинната възраст на вложените долари се следят голям брой огромни спадове. Изравнената крива нормално демонстрира, че някои остарели адреси още веднъж пускат монети в послание, което по принцип е позитивен знак за даден актив.

Ако кривата на междинната възраст на вложените долари претърпи още един забележителен спад, както през януари 2021 година, това може да провокира неспокойствие.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР