Според командващия международната коалиция, бореща се срещу Ислямска държава“, генерал-лейтенант

...
Според командващия международната коалиция, бореща се срещу Ислямска държава“, генерал-лейтенант
Коментари Харесай

Американски генерал: Идеологията на Ислямска държава остава заплаха

Според командващия интернационалната коалиция, бореща се против „ Ислямска страна “, генерал-лейтенант Пол Функ от Съединени американски щати, макар че по-голямата част от територията, окупирана от ислямистите, към този момент да е освободена, нейната идеология на омразата остава световна опасност, написа The Hill.

Генералът съобщи, че силите на обединението са освободили близо 170 хиляди кв. км територия от терористите. Но той предизвести, че към момента има работа за извършване в битката против идеологията на „ Ислямска страна “, изключително в интернет пространството.

„ Тяхната потисническа идеология продължава да живее. Все още участват изискванията за завръщането на „ Ислямска страна “ и само посредством напъните на обединението и на интернационалната общественост нейното проваляне може да стане непрекъснато “, съобщи ген. Функ.

„ Ние започваме 2018 година уверени, че засилената сигурност ще разреши на интернационалната коалиция и отсега нататък да оказва помощ на иракския и сирийския народ “, добави той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР