Според кмета Иван Гавалюгов през последната година близки до бившия

...
Според кмета Иван Гавалюгов през последната година близки до бившия
Коментари Харесай

Мощен Трус В Държавата! Кум Гейт Гръмна В Още Един Град!

Според кмета Иван Гавалюгов през последната година близки до някогашния кмет Георги Георгиев и до сегашния народен представител от ГЕРБ Мартин Тихчев са били назначавани в държавно дружество. По думите му става въпрос за локалния клон на „ Булгартрансгаз ” и за Йорданка Лалчева – някогашен ръководител на общинския съвет при някогашния кмет Георгиев, в този момент техник-механик в сдружението. Шофьорът на Георгиев, който също се споделя Георги Георгиев, още веднъж е водач, само че на държавна работа.

И още – в сдружението са околните до депутата Мартин Тинчев Светла Лазарова на служба архивар, която е брачна половинка на негов братовчед. Майката на Тинчев пък, Валя, е назначена за чистачка.

„ Нито аз, нито ГЕРБ сме назначили който и да е, източникът на това изказване е неизвестен. Това е скалъпена неистина и полуистина ”, безапелационен е Тинчев. Според него майка му работи на 4 часа в сдружението доста преди той да стане народен представител. Настоящият кмет Гавалюгов обаче твърди, че назначенията в „ Булгартрансгаз ” са плод на съюзяване сред някогашния кмет Георгиев, от който ГЕРБ се отхвърли, и актуалните съветници на ГЕРБ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР