Според клюките Илиян Любомиров бил доста палав и кръшкал на

...
Според клюките Илиян Любомиров бил доста палав и кръшкал на
Коментари Харесай

Мъжът на Петя Дикова й кръшка с женена дебеланка от bTV

Според клюките Илиян Любомиров бил много своеволен и кръшкал на половинката си с…

Мъжът на бременната Петя Дикова бил кръшкал с колежка, която не може да стъпи на дребния пръст на формалната му половинка. Такива клюки настойчиво се носят из Нова ТВ, където работи бъдещият баща Илиян Любомиров. Според вестник “Уикенд”, любовницата сама се хвалела със своето завладяване.

Жената, която твърди, че е омаяла обичания на Петя Дикова, също била от медийните среди, само че кариерата ѝ била нищо спрямо тази на водещата от bTV.

На външен тип въпросната дама не била кой знае какво, а също така имала мъж и дете.

Според информацията каката стояла надалеч от обичайна визия за хубава жена. Била с огромен изострен нос и наднормено тегло, само че за сметка на това имала голяма гръдна обиколка. Твърди се обаче, че самият Илиян скрито си падал по дами над 80 кг и имал голям интерес към дами с наедрял бюст.

Колежката, която хванала окото му с форми и вулгарно държание, обичала да си пийва, а алкохолът бързо ѝ развързвал езика. Именно в такива моменти тя започвала да споделя за забежките си с Любомиров, на които гледала като на голямо свое достижение и мотив за горделивост. Твърдяла, че е споделила за тях даже на личния си брачен партньор. Надеждата ѝ била, че като разбере, с който е била, той ще осъзнае какъв брой харесвана жена има до себе си и ще стартира да я цени по-високо.

Въпросната дама разказвала също, че аферата ѝ с Илиян Любомиров почнала, когато към този момент било обществено известно, че той е с Петя Дикова. Към момента връзките им били завършени, само че тя продължавала да се връща с носталгия към спомените си за тях и непрестанно търсела мотив да приказва за Илиян. Колегите ѝ подозират, че може да е откровено влюбена в него и да преувеличава в разказите си за връзките им. Те даже се майтапят, че аферата ѝ с ко-водещия на Гала може да е мислена. Жената обаче се кълняла, че всичко, което споделя, е 100% истина.

В предишното Илиян Любомиров обичаше да се държи фриволно с фенките, които му се лепяха като мухи на мед. Той даже се фукаше, че до момента в който е живял в Германия, се е препитавал като жиголо и участник в п*рнофилми — нещо, което сътрудниците му по перо считат, че си фантазира, с цел да скандализира и да притегля медиен интерес към себе си.

Откакто обаче е с Петя, Илиян Любомиров основава усещане на доста влюбен в половинката си мъж, който с боязън чака първото си дете и се надява то да не бъде само. Говори се, че бил в извънредно положителни връзки с майка ѝ Аня Пенчева, която го приемала съвсем като личен наследник, разбирал се и със своя тъст Сашо Диков. За положителното на младото семейство всички се надяват, че е правилен на Петя, и се молят разказите на едрогърдата дама, която твърди, че е негова държанка, да се окажат небивалица.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР