Според класацията на Forbes Илон Мъск е третият най-богат човек

...
Според класацията на Forbes Илон Мъск е третият най-богат човек
Коментари Харесай

Граймс се кълне - Илон Мъск и стотинка не ѝ дава, сама си изкарва парите

Според класацията на Forbes Илон Мъск е третият най-богат човек в света с чисто благосъстояние от над 163 милиарда $. В персонален проект пък той е мъжът до певицата Граймс, като двамата имат и дете. Знаете, момченцето бе кръстено X Æ A-12.

Виж още: Адел с нова къща и следващото ново гадже! Ето с кого я хванаха този път

В този смисъл сигурно бихме си показали, че животът с този човек е извънредно елементарен финансово. Така де, той е третият най-богат човек в света! Е, става известно, че нещата не стоят тъкмо по този начин в фамилията му. 

Виж още: 20-годишната тийн сензация Eма Чембърлейн заплаща хиляди на месец за къща 

В персоналния си TikTok Граймс пусна малко видео, в което показа, че половинката ѝ не ѝ оказва помощ финансово в работата ѝ. Всъщност почитател я попита за какво въобще е част от музикален лейбъл, а Граймс ѝ изясни, че в инди музиката нещата седят по този начин и ѝ трябват пари за клипове, музика и тн. " Противно на известното поверие, приятелят ми не финансира кариерата ми ", написа тя. 

Този неин коментар ѝ завоюва много благосклонности от страна на доста хора онлайн, само че истината е, че и много не ѝ повярваха.

Виж още: Видео смая американците: Това ли е доказателството, че Голямата стъпка съществува?

Всъщност при започване на месеца една история, обвързвана с Илон Мъск, стана много известна. Оказва се, че той живее в къща за едвам 50 000 $. Става въпрос за сглобяема къща от 37 кв. м. Постройката обаче си има всичко - кухня, баня, всекидневна и стая, въпреки и с по-малки размери. 

Изображение: https://www.instagram.com/grimes/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР