Според китайския зодиак 2019 година е годината на свинята. Това

...
Според китайския зодиак 2019 година е годината на свинята. Това
Коментари Харесай

Ето каква ще е годината на свинята за теб и близките ти

Според китайския зодиак 2019 година е годината на свинята. Това е и последната зодия от китайския хороскоп. Специфичното при него е, че през всяка година дава отговор на съответен знак, като знаците са 12.

Годината ще е изпълнена с шанс. Това е идеалното време да започнете нови инициативи, тъй като съгласно китайския зодиак всички те ще ви донесат шанс и положителни парични приходи. Очакванията са за една същински положителна година във всички аспекти и за всички зодии, тъй като свинята – животното-символ на зодиакалния знак, притегля триумф. Затова пред годината целесъобразно е да държите някъде в дома си дрънкулка на прасе. Тя ще ви донесе благополучие. Тотемът ще ви помогне да привлечете силата към себе си.

Като цяло всички зодии ще се радват на позитивна сила, нови благоприятни условия, триумф в начинанията. През годината на свинята се чака положително финансово положение за представителите на другите знаци.

 Пари в Годината на Свинята

Повечето хора, които към момента не са срещали любовта, ще я срещнат през годината, а тези, които към този момент са разкрили своите сътрудници, ще живеят с тях в естетика. Разбира се, в любовен аспект може да се чакат някои провокации – това, което би трябвало да научим през годината на свинята, е, че би трябвало да вършим взаимни отстъпки, да преглъщаме егото си и да дефинираме вярно целите в живота си.

С тествания по пътя ще се срещнат всички зодии. Това, което ще научим през идната година – по какъв начин да преглъщаме егото си, по какъв начин да подобрим преценката си, по кое време да си даваме отмора, кои са целите ни.

2019 година е времето, в което да обърнем внимание на себе си, на фамилията си и на обичаните си хора. Това е и годината, в която би трябвало да ценим повече себе си.

 Хармония в Годината на Свинята

В китайския зодиак се предлага в годината на свинята да се отървем от всичко токсично – привички, връзки, хора. Защото хармонията е акцентът на годината, а в цялостна естетика можем да живеем единствено тогава, когато усещаме вътрешен мир и задоволство.

Годината ще приключи на 24 януари 2020 година, тъй че се възползвайте от всичко, което годината на свинята ви е подготвила. И вярвайте, че е за положително.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР