Според китайския календар 2023 г. е годината на Водния Заек.

...
Според китайския календар 2023 г. е годината на Водния Заек.
Коментари Харесай

Китайска астрология: Какво е да имате дете, родено в Годината на Заека

Според китайския календар 2023 година е годината на Водния Заек. Тази година стартира на 22-ри януари 2023 година и приключва на 9-и февруари 2024 година Китайските експерти по астрология считат, че 2023 година е добра година за раждане. Водата е знак, обвързван с дългоденствие, непоклатимост, самоконтрол и родените тази година ще имат доста страхотни неща в живота си.

Най-добрите месеци за раждане през 2023 година съгласно китайския хороскоп са май, юни, юли, август и септември. Според китайската мъдрост наподобява, че най-хубавият късмет да имате момченце е, в случай че то е заченато през юли и в случай че майката е на 18, 20, 30 или 42 години. Най-добри шансове за момиченце имате, в случай че то е заченато през април и майката е на 21, 22 и 29 години.

Лични черти на детето, родено под знака на Заекa

Децата, родени в годината на Заека, имат отлично хладнокръвие, не избухват елементарно. Освен това те са упорити и не са доста приказливи. Те обичат дисциплината и ще се радват да следват правила и открит график. Не са злояди и капризни за храна, само че ще упорстват да се хранят в избрани часове. Децата, родени под този знак, порастват доста бързо. Те обичат подредеността и държат да знаят какви са упованията към тях, с цел да се усещат сигурни.

Децата, родени под този зодиакален знак, са доста съсредоточени върху своя път и опитите да трансформират мнението им може да се окажат безсмислени.

Зайчетата могат да станат темпераментни, в случай че не се се отнасяте към тях вярно. Те се нуждаят от време, с цел да се успокоят, или няма да се разберете по време на техните редки гневни прояви.

За да постигнете единодушие с детето Заек, ви трябват солидни и разумни причини. Те работят съгласно логиката и разсъжденията и по-малко под властта на възприятията.

Здраве

В здравословно отношение децата, родени в годината на Заека, се оправят чудесно. Те са здрави, мощни, имат пълностоен живот и боледуват рядко. Тъй като са упорити и работливи, те могат да се натоварят прекомерно доста и да станат нервни и тревожни. Въпреки това обаче знаят и по какъв начин да се провиснал и да понижат напрежението.

Хората, родени в зодия Заек, са мощни и рационални, както и децата Зайци. Те рядко се разболяват и техният постоянен, благонадежден характер, както и грижовният им темперамент ги вършат приятни сътрудници макар че им липсва гъркавост.

Зайците държат на своята поредно открита рутина; с цел да са спокойни с вас, би трябвало да им предложите стабилността, която желаят. И когато вашият Заек покаже рогата си, най-добре е да запазите успокоение и да имате миролюбиво отношение.

Приятели и съгласуемост

Децата, родени в годината на Заека, са склонни да се държат собственически и да демонстрират ревнивост. Верни другари, те ще могат да пазят съзнателно вашите секрети. За Заека другарството значи лоялност и съвестност. Децата, родени в годината на Заека, могат да бъдат положителни другари със занимателния Петел, възпитаната Змия и извънредно общителния Плъх. Те не са съвместими нито с Кучето, нито с непредсказуемия Тигър или капризната Коза.

Кои майки е най-добре да имат дете Заек?

Когато планираме бременността си, нашето здраве и страстите ни са преди всичко, само че не пречи и да метнем едно око на зодиака, нали? Китайската астрология може да ви насочи дали сте една от двете зодии, които са най-съвместими с детето Заек.

Коза (майки, родени през 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

Майките Кози са цялостни с сила, обичат да се забавляват и постоянно са оптимисти. Те предизвикват децата си да се любуват и да живеят живота си по метода, по който желаят, и да изследват всяка опция. Тези дами имат най-голяма съгласуемост с деца, родени под знаците Заек (1975, 1987, 1999, 2011, 2023 и Кон (1990, 2002, 2014).

Свиня (майки, родени през 1959, 1971, 1983, 1995)

Ако сте майка, родена под знака на Свинята, несъмнено е, че терзанията и стресът не са огромни проблеми за вас. Вие сте естествено спокоен човек и тривиалните неща нямат силата да ви разстроят. От астрална позиция би ви било по-лесно, в случай че имате дете Коза (1991, 2003, 2015, 2027), Дракон (1988, 2000, 2012, 2024) или Заек (1987, 1999, 2011, 2023).
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР