Според Кичка Бодурова Фънки е недодялано човекоподобие, нещастен и недоказан

...
Според Кичка Бодурова Фънки е недодялано човекоподобие, нещастен и недоказан
Коментари Харесай

Бясна Кичка Бодурова Изригна След Капките: Фънки Е Недодялано Човекоподобие, А Евгени Минчев

Според Кичка Бодурова Фънки е „ недодялано човекоподобие, трагичен и необоснован музикант ”. ”В България има още един, който му се желае да бъде „ лорд ”(очевидно засяга Евгени Минчев,б.а.), който плюе с ненавист и си гради имиджа върху мен ”, гневи се Кичка Бодурова, написа Флагман.

Ето достоверната обява на Кичка Бодурова, оповестена преди часове във фейсбук:

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА ПРЕКРАСНИЯ СТЕФАН ИЛЧЕВ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА ИМИТАЦИЯ. РАЗБИРА съдебна експертиза И НА ЕКИПА ОТ НЕВЕРОЯТНИ ГРИМОРИ НА НАЙ- ГЛЕДАНОТО БЪЛГАРСКО ПРЕДАВАНЕ! ИЗПРАТИХА МИ ВИДЕОТО ВЕДНАГА- ДАЖЕ СПРЯХ КОЛАТА ЗА ДА Гражданско отделение ВИДЯ. ДОКОЛКОТО ЗА ТОВА НЕДОДЯЛАНО ЧОВЕКОПОДОБИЕ И НЕЩАСТЕН, НЕДОКАЗАН МУЗИКАНТ ФЪНКИ- ЗАЩО съдебна експертиза ЯДОСВАТЕ, ПРИЯТЕЛИ(ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИИТЕ ВИ)? И АЗ КАТО Върховен административен съд НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА С КАКВО Е ПОЛЕЗЕН НА ШОУТО. ТОЙ ДОРИ НЕ РАЗБИРА ПОДИГРАВКИТЕ, С КОИТО Гражданско отделение " ОБГРЪЩАТ ". В БЪЛГАРИЯ ИМА ОЩЕ ЕДИН, ДЕТО МУ съдебна експертиза ИСКА ПЪК ДА БЪДЕ " ЛОРД ".

И ТОЙ КАТО " МЕНА " -ПЛЮЕЙКИ ДРУГИТЕ СЪС ЖЛЪЧ, СИ ГРАДЯТ ИМИДЖ. MADE IN BULGARIA!

И... ВЪПРОС НА РАЗБИРАНЕ- ЕДНИ ГРАДЯТ ИМЕТО СИ С ТАЛАНТ И С НЕГО ОБИКАЛЯТ СВЕТА, ДРУГИ съдебна експертиза ОПИТВАТ ДА ЛАЯТ КАТО ПОМИЯРИ И ИМ съдебна експертиза ИСКА ДА БЪДАТ И ТЕ ВЕЛИКИ! ХЕЙ, ВИЕ... КАПКИТЕ... ВКЛЮЧЕТЕ МОИТЕ ПЕСНИ-

" У ДОМА ", " БЪЛГАРИЯ ". ЩЕ съдебна експертиза РАДВАМ МНОГО ДА ГИ ЧУЯ ВЪВ ВАШЕТО ПРЕДАВАНЕ. И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ПОСЪВЕТВАТЕ ЖУРИТО ДА КОМЕНТИРА САМО ИЗПЪЛНЕНИЕТО-ИМИТАЦИЯ, А НЕ КАКЪВ СТИЛ ТЕ ХАРЕСВАТ ИЛИ НЕ.

ОЩЕ ВЕДНЪЖ-БРАВО НА ТОВА ТАЛАНТЛИВО МОМЧЕ- СТЕФАНЕ, ПРЕКРАСЕН СИ!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР