Според журналистът Силвия Великова правителството, предложено от ГЕРБ-СДС с премиер

...
Според журналистът Силвия Великова правителството, предложено от ГЕРБ-СДС с премиер
Коментари Харесай

Журналист: Ако ДПС не се бяха разцепили по време на гласуването, правителството можеше да мине

Според журналистът Силвия Великова държавното управление, препоръчано от ГЕРБ-СДС с министър председател Росен Желязков, е щяло да бъде признато, в случай че групата на Движение за права и свободи беше гласувала единомислещо.  „ Ако Движение за права и свободи не се бяха разцепили по време на гласуването, държавното управление можеше да мине. Кворумът беше подобен, че имаше задоволително гласове от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, с цел да мине. При всички положения новината, не на седмицата, а на последните години е, че в Движение за права и свободи има живот ”, уточни тя.
" Рано е да приказваме за разединение на Движение за права и свободи. Докато не чуя какво споделя Ахмед Доган в обръщението си, което нормално идва в петък вечер към 17 ч. Ако се случи нещо събота и неделя, ще пристигна писмото в понеделник. Но ми се коства, че е нещо, което ще бъде покрито ", съобщи пиар специалистът Диана Дамянова. „ В последните дни се оказа, че в Движение за права и свободи има повече народна власт, в сравнение с в представящите се за демократични сили ”, изясни Дамянова.
Пиар специалистът означи, че преди шест месеца, когато Доган разгласи двамата нови съпредседатели на партията, той не е одобрявал корпоративната конструкция. „ Оказа се, че Пеевски, обратно на Доган, стартира да извършва точно това – да чисти олигархията. Само, че кой е Пеевски? Има ли той моралния статут да бъде чистач? Пеевски бие по олигархията в Движение за права и свободи, която е натрупала пари на гърба на хората ”.
Според Дамянова се намираме в политическа обстановка, в която всички партии са в изолираност и най-вероятно ще има нови избори. Силвия Великова обърна внимание на идното решение на Конституционния съд, което би определило идващото служебно държавно управление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР