Според жената им обещавала евтини домове като им изпращала ейли

...
Според жената им обещавала евтини домове като им изпращала ейли
Коментари Харесай

Ето Я Иванина, Която Мами Наред От Името На Борисов И Фандъкова!

Според дамата им обещавала евтини домове като им изпращала ейли от името на Йорданка Фандъкова и Бойко Борисов. Поръпевшите споделя, че са давали десетки хиляди левове на Иванина. Тя обаче твърди, че дамата, която я упреква, й била дала пари назаем без период на връщане.

" Никога не съм изпращала имейли от името на Йорданка Фандъкова. Работила съм съм като сервитьорка, мъжът от 13 година ми прави покриви ", оправда се Иванина.

" Хората доста лескно се лъжат, тъй като си мислят, че всичко става по втория метод. Тази жена не наподобява по-различно от родственик на някой, който работи в общината. Много хора са обезверени, тъй като нямат жилища. Какво е това всеобщо триене на билетчета? Израз на обезсърчение ", сподели експертът по сигурността Николай Радулов. Хората си нямали визия какъв брой елементарно може да се направи адрес от всяко има, включително и от името на премиера.

" Трябва да има повече агитация от страна на Министерство на вътрешните работи, с цел да не се лъжат толкоз елементарно. Един прочут споделяше преди време: Докато има такъви балъци, ще има такива, които да ги лъжат ", разясни ген. Тихомир Стойчев, някогашен началник на ЦС БОП.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР