Според известния руски астролог Тамара Глоба един от представителите на

...
Според известния руски астролог Тамара Глоба един от представителите на
Коментари Харесай

Астролог посочи главния късметлия сред зодиите през декември 2022 г.

Според известния съветски астролог Тамара Глоба един от представителите на зодиакалния кръг ще усети изключително вълната на шанс и необикновено благоденствие през декември 2022 година

Астрологът сподели, че Стрелците трябва да чакат огромни финансови триумфи в края на изтичащата година. Именно тези представители на зодиака ще се окажат истинските глезеници на интервала.

Поради въздействието на Меркурий през втората половина на декември, Стрелците ще имат отлична опция да отворят бизнес, който ще им донесе големи облаги.

Тамара Глоба акцентира, че с появяването на триумф в живота на Стрелец доста условия ще се трансформират. Влиянието на силата на интервала ще бъде единствено удобно, а парите безусловно ще отидат в ръцете на представителите на този знак. Това ще стане най-осезаемо през втората половина на декември.

Що се отнася до персоналния живот, човек от предишното може да почука на Стрелец през декември 2022 година Миналите усеща могат да се разсънят още веднъж за къс интервал, само че астрологът приканва да бъдете деликатни, да не се поддавате на изкушения и да не се пробвате да запалите още веднъж угасналия пламък. Само тогава обстановката ще се развие по най-хубавия метод.

През декември 2022 година Стрелците ще имат сполучлив път. Споразумейте се за командировки, пренасяне, транспорт на артикули и превоз като цяло, поучава Глоба.

Успешна ще бъде активността на преводачите и контактите с сътрудници в чужбина.

Въпреки това Стрелците би трябвало да се пазят, с цел да не настинат. Въпреки общия оптимален декор не е изключена опцията да хванете вирус или простуда.

Това е време за завършения и едно инцидентно събитие може да промени целия живот на един Стрелец.

Глоба поучава да обърнете внимание на детайлите, да се настроите на позитивното и да хванете удобната вълна на 2022 година.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР