Според известна платформа за крипто анализи, значителна част от собствениците

...
Според известна платформа за крипто анализи, значителна част от собствениците
Коментари Харесай

Биткойн: Голяма част от инвеститорите на печалба, Cardano и Avalanche се борят

Според известна платформа за крипто разбори, забележителна част от притежателите на Биткойн (BTC) осъществят облаги, до момента в който по-голямата част от вложилите в Cardano (ADA) и Avalanche (AVAX) са изправени пред загуби.

Новите данни от IntoTheBlock демонстрират, че 62% от притежателите на Биткойн са отбелязали облаги в своите вложения, до момента в който 38% сега се сблъскват със загуби.

Към момента на писане на публикацията цената на Биткойн е към $25,100.

Що се отнася до протокола за смарт контракти Cardano , компанията за разбори разкри , че 91.52% от притежателите на ADA сега търпят загуби, а единствено 7% са на облага.

По-голямата част от притежателите на Avalanche също са очевидци на негативна възвръщаемост, защото преобладаващата част от 95.56% се намират на алено, а по-малко от 5% съумяват да се изравнят.
Към момента на писане на публикацията ADA се прави оценка на $0.26, до момента в който AVAX се търгува на 11.39.

Инвеститорите в други криптовалути също изпитват неподходящи резултати. Данните разкриват, че заради неотдавнашния спад на пазара 51.74% от вложилите в Dogecoin (DOGE) и 60.58% от притежателите на Лайткойн (LTC) сега са на загуба.

Въпреки спада, засегнал голям брой притежатели на алткойни, IntoTheBlock заяви, че множеството притежатели на Етериум (ETH) към момента се радват на облаги. Компанията за разбори уточни, че съвсем 60% от притежателите на ETH сега са в удобна финансова позиция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР