Според източник на Флагман.бг арестът на бившия народен представител от

...
Според източник на Флагман.бг арестът на бившия народен представител от
Коментари Харесай

Версия: Зад ареста на задържания герберски лидер стоят любов, скъп подарък, изневяра, отмъщение

Според източник на Флагман.бг карцерът на някогашния депутат от ГЕРБ е кулминационна точка на дълготрайно изясняване на интимни връзки с тази жена, с която той е живял на фамилни начала близо две години, преди да се разделят. Докато връзките им вървели безпрепятствено, Вълков й дал безценен лек автомобил, само че след раздялата им настоял тя да му го върне. Как се е развила кореспонденцията сред двамата по тази тематика, са наясно криминалистите от ОДМВР-Бургас, които са били осведомени, че надали не Вълков я е заплашвал с физическа кавга. В последна сметка се стига до палеж на автомобил, за койток е обвинен самият Вълков.

Вземането на проби от Дачията през днешния ден – за отпечатъци, миризми – въобще за следи на обвинен за закононарушение, е обвързвано точно с палеж на автомобил. Колата се оказа благосъстоятелност на бургаска строителна компания. Управителят на компанията е разбрал за случилото се от Флагман.бг. В момента той дава показания в Министерство на вътрешните работи.

Жената, поради която се стигна до общественото заличаване на Вълков, в действителност е живяла с него не повече от 2 години в къщата на родителите му в кв. Сарафово. Вълков има бракоразвод с първата си брачна половинка, от която има щерка - студентка в чужбина.

След като любовната връзка сред Вълков и хубавицата от Летището почнала да се разсъхва, той схванал, че тя към този момент поддържа нови любовни връзки с сътрудник от аеропорта. Преди 3 месеца за първи път колата на новия й обичан, паркирана пред дома му в жк " Изгрев ", осъмнала с нарязани четири гуми. Това е обичайното възмездие в Бургас, когато става въпрос за фамилна невярност. След няколко дни летищният служащ, който по работа дава отговор за специлизирания наземен превоз, още веднъж заварил призори автомобила си по джанти. За повторно написал тъжба в Пето РУ-Бургас. Посочил и хипотетичен причинител.

И по този начин - няколко пъти, до момента в който се стигне до опит за палеж на същия този автомобил преди 25 дни. Тогава криминалистите от ОДМВР-Бургас са се заели съществено и са стигнали до доказателства, че Иван Вълков има съпричастност към незаконните действия. За това и през днешния ден толкоз подробно е претършувана бялата Дачия-баничарка - за проследяващи устройства и за следи, свързани с палежа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР