Според източник, близък до Макрон, френският лидер никога не е

...
Според източник, близък до Макрон, френският лидер никога не е
Коментари Харесай

Атака с чар: Стана известно кой е убедил Орбан да помогне на Украйна

Според източник, непосредствен до Макрон, френският водач в никакъв случай не е имал желание да антагонизира Орбан, а в противен случай, желал е да го завоюва на своя страна. През януари Орбан беше поканен на обяд в Елисейския замък, по време на който изиска мнението му за това по какъв начин най-добре да се интегрират страните от Източна Европа. Събеседникът на изданието означи, че Макрон е изиграл основна роля в договарянията с унгарския министър председател.

Източници, близки до италианското държавно управление, споделиха на изданието, че Мелони е почнала дипломатически стъпки в тази посока преди вота през декември, когато Орбан наложи несъгласие на помощта за Киев. Преди гласуването през януари тя беседва с него по телефона, срещна се в първокласния хотел Amigo в Брюксел за едночасов диалог и още веднъж беседва с Орбан сутринта на срещата на върха.

Politico отбелязва, че вследствие на това тази „ офанзива на очарованието “ оказа помощ на ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел незабавно да свика среща на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР