Според изтеклата информация за сценария на Жокера 2, броят на

...
Според изтеклата информация за сценария на Жокера 2, броят на
Коментари Харесай

Жокера 2 ще бъде много по-брутален от първия филм

Според изтеклата информация за сюжета на " Жокера 2 ", броят на труповете е огромен, а смъртните случаи са извънредно ужасни. Има многочислени обезглавявания, подиуми на изтезания, кастрация, взривяване на бомби и сцена на обезчестяване в жанр " Портокал с часовников механизъм ", при която жертвата най-после е мъртва.

На всички им беше необичайно, когато се появи вест, че " Жокера 2 " ще бъде мюзикъл, а Лейди Гага ще се превъплъти в нова версия на Харли Куин. Ново приключване на информация обаче откри, че нищо от това не е правилно.

Вътрешен човек е получил сюжета за продължението и разкри някои ужасяващи детайлности, които биха могли да се появят във кино лентата, оповестява " Giant Freakin Robot ". Изглежда, че Тод Филипс безспорно се стреми да надмине първия филм по грубост.

Според изтеклата информация в " Жокера 2 " броят на труповете е огромен, а смъртните случаи са извънредно ужасни. Има многочислени обезглавявания, подиуми на изтезания, кастрация, взривяване на бомби и сцена на обезчестяване в жанр " Портокал с часовников механизъм ", при която жертвата най-после е мъртва.

Изтичането на сюжета изяснява, че сцената на обезчестяване, която се разиграва на фона на песента " Singing in the Rain ", сходно на това, което се случва в " Портокал с часовников механизъм ", е единственият аспект, който би трябвало да се смята за " музикален ".

 Добави изложение

Освен това Гага ще бъде някакъв различен анормален психичноболен пациент, който Артър Флек среща, когато заобикаля от лудницата.

Пълното приключване на информация за сюжета е, че Флек бяга от психиатричната клиника, в която го виждаме в края на " Жокера ". След това той се впуска в убийствена полуда дружно с героинята на Лейди Гага. И всички ужасни детайлности за тяхната полуда, обяснени нагоре, са единствено част от това, което се случва в " Жокера 2 ".

Хората се чудеха по какъв начин Тод Филипс ще успее да надмине това, което е основал в първия филм, и всички тези детайлности са един от методите да се уверят, че първият филм няма да бъде още един във втория.

Това обаче наподобява като чудноват път, по който да се тръгне с Жокера. Героят съществува единствено с цел да бъде антитеза на Батман. В тази галактика няма Батман, най-малко към момента не. Бихме могли да забележим по какъв начин Флек се забърква с Томас Уейн и други всемирски персони от Готъм, както в първия филм. Също по този начин теоретично той може да убие Томас Уейн, създавайки Батман. Това би било цялостен кръг, връщащ се към историята за произхода на франчайза.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР