Според изтекла информация, Google планира да пусне нови цветови варианти

...
Според изтекла информация, Google планира да пусне нови цветови варианти
Коментари Харесай

Нови Pixel Buds в небесносин цвят, които да подхождат на Pixel 7a

Според изтекла информация, Гугъл възнамерява да пусне нови цветови разновидности на своите серии безжични слушалки Pixel Buds Pro и Pixel Buds A, които да подхождат на идния Pixel 7a.

Новината идва от известния лийкър Куба Войчеховски, който показа фотоси на новите разновидности в Twitter. От изтеглите изображения се вижда, че софтуерният колос работи върху нови цветове – “Sky ” или “Arctic ” както за най-високия клас Buds Pro, по този начин и за по-достъпните слушалки Buds A. Компанията се готви да пусне новия смарт телефон Pixel 7a, който ще бъде водещ в серията А телефони от междинен клас. Ако е пристигнал моментът, в който би трябвало да си вземете и нов смарт телефон, и нови безжични слушалки, то това е съвършената композиция – даже образно ще бъдат в звук!

Целта на Гугъл е да пусне нови версии на Pixel Buds Pro и Pixel Buds A, които да са в същия цвят като смарт телефона Pixel 7a. Куба Войчеховски добави, че можем да чакаме новите безжични слушалки да бъдат показани дружно с новата серия Pixel. Лийкът споделя и рендери, които демонстрират слушалките и кутията за зареждане в новия им цвят. Изглежда, че самите слушалки и вътрешността на кутийката ще бъдат в гальовен лазурен цвят, до момента в който външната част на кутията остава бяла, стилна и елегантна.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР