Според изследванията жените искат джентълмен, който може да бъде мачо

...
Според изследванията жените искат джентълмен, който може да бъде мачо
Коментари Харесай

В кого жените виждат истински мъж

Според проучванията дамите желаят благородник, който може да бъде мачо постоянно, когато и както обстановката го изисква, само че той несъмнено би трябвало да е по-традиционен вид, в сравнение с метросексуалаен.
Физическият външен тип е значим за дамите, изключително височината, по-силните ръце и плещи, както и това да излъчва мощ. Това демонстрира последно изследване на над 3000 дами, написа уеб сайтът " 24 sata.hr ".
На въпрос дали биха предпочели метросексуален или обичаен мъж като сътрудник, 79% от тях са избрали обичайния.
 7 неща в женското тяло, които отблъскват мъжете 7 неща в женското тяло, които отблъскват мъжете
Много дами си мислят, че мъжете гледат телата им под лупа и всичко, което самите те не харесват в себе си, не се харесва и на мъжете до...
„ Жените желаят някой да се грижи за тях и да ги глези, само че също по този начин и да зема твърда позиция за нещата, да има свое отношение, да поема самодейността в секса “, изясняват откривателите.
Храктеристики на обичайния и метросексуалния вид мъж
Хранене : 32% от мъжете обръщат внимание на храненето и постоянно са на диета (метросексуални), до момента в който 68% не се тревожат за това (традиционен).
Ремонти : 28% не вършат поправки, да вземем за пример, сменяне на автомобилна гума (метросексуални), до момента в който 72% знаят по какъв начин да създадат множеството поправки (традиционни).
Мода и жанр : 46% следват модата и трендовете и обръщат внимание на външния си тип (метросексуални), до момента в който 54% не се интересуват прекомерно от външния си тип и бързо се приготявт за излизане (традиционен).
 Никога не се влюбвайте в мъж, който... Никога не се влюбвайте в мъж, който...
Любовта от време на време е сляпа, само че ние в никакъв случай не трябва сляпо да се доверяваме на някого, в случай че не сме сигурни в възприятията си. Всяка жена би трябвало...
Упражнения, спорт и форма : 46% се грижат за себе си и са в добра форма (метросексуални), а 41% от тях не обръщат доста внимание на тялото и формата си (традиционни). 68% не се интересуват прекалено много от спорт (метросексуални), до момента в който 32% се интересуват (традиционни).
Депилация : 38% бръснат гърдите си и други елементи на тялото (метросексуални), до момента в който 62% не се бръснат по тялото (традиционни).
Поведение към дамите : 77% се пробват да се отнасят към дамите като джентълмени (традиционни), до момента в който 23% не се интересуват от джентълменско държание (метросексуални).
Отношение към живота : 83% споделят възгледи и имат държание на възрастни мъже по образеца на по-възрастните генерации (традиционни), до момента в който 27% не оставят усещане за зрялост (метросексуални).
Доминиране в секса : 14% желаят дамата да поеме самодейността в секса (метросексуални), до момента в който 86% желаят да бъдат основатели и да имат най-вече преобладаваща роля (традиционни).

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР