Според израелския министър на отбраната Йоав Галант шиитските милиции Хизбула

...
Според израелския министър на отбраната Йоав Галант шиитските милиции Хизбула
Коментари Харесай

Израел: Хизбула реши да се присъедини към боевете

Според израелския министър на защитата Йоав Галант шиитските милиции " Хизбула " са взели решение да се включат в боевете.

Галант декларира това в събота по време на посещаване на северната граница на Израел, където от 10 дни сред двете страни, Израел и Ливан,. Вече има починали и от двете страни, написа Standart.

Хизбула ще заплати цена за това решение, сподели Йоав Галант, представен от пресслужбата на министерството.

Израел би трябвало да бъде внимателен и да се приготви за всеки вероятен сюжет, гласи предизвестието на военния министър Галант, който за повторно споделя през военни, че " ни чакат огромни провокации. "

Многократни нападателни произшествия на границата сред Израел и Ливан поражда. Твърди се, че Вашингтон е посъветвал Израел да не възнамерява предпазен удар против " Хизбула ".

Само за през днешния ден армията на Израел обаче е отблъснала три офанзиви от север , пишат локални медии. Трите офанзиви са били разнородни - ракета, ударен дрон и с противотанкови ракети на разнообразни места. При обстрела на Маргалиот са ранени двама души, и двамата са задгранични жители, служащи в Израел.
 Болници в Газа не се евакурат макар апела на Израел
Болници в Газа не се евакурат макар апела на Израел

Израелските военни поддържат деен контакт с ръководителите на лечебните заведения и упорстват те да се евакуират
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР