Според израелските сили за отбрана, войници от 460-та бронетанкова бригада

...
Според израелските сили за отбрана, войници от 460-та бронетанкова бригада
Коментари Харесай

Израелската армия откри един от най-големите тайници на оръжия в Газа

Според израелските сили за защита, бойци от 460-та бронетанкова бригада и 50-ти батальон от бригада Нахал са разкрили едно от най-големите скривалища с бойни оръжия по време на интервенции в северната част на Ивицата Газа, написа " Би Би Си ".

Тайникът, ситуиран покрай клиника и учебно заведение, съдържа стотици гранатомети , десетки противотанкови ракети, десетки експлозиви, ракети с огромен обхват, десетки гранати и няколко дрона, се споделя в изказване на армейската пресслужба.

Според чиновници на израелската войска някои от оръжията са били унищожени, а други са превозени до Израел за по-нататъшно изследване.

" Цялата инфраструктура на терора беше открита до цивилни здания , в самия център на цивилното население. Това е още едно доказателство за това какъв брой цинично терористичната организация " Хамас " употребява жителите на Ивицата Газа като живи щитове " сподели в изказване армията.

Ръководството на " Хамас " поредно отхвърля голям брой обвинявания от страна на Израел, западни страни и интернационалните организации за потребление на цивилни лица и цивилен обекти като прикритие за терористични действия.

По-рано през ноември, израелските войски " по време на рейда си в болничното заведение " Ал-Шифа " в Ивицата Газа, само че не предоставиха образни доказателства. По-късно Израел пусна " необработено " видео в обществената платформа X, което изтри, откакто голям брой консуматори октриха неконсистентности в него.

Боевете в южната част на Газа не престават с неотслабваща активност . Израелските сили не престават да предизвестяват жителите за техните интервенции против " Хамас " в южната част на линията - изключително в региона на Хан Юнис, където са основани военни водачи на " Хамас ", съгласно Израел.

Хан Юнис беше център на тежки боеве през вчерашния ден и съдейки по " незабавните заповеди ", издадени на цивилни през днешния ден, наподобява, че те ще продължат.

По-рано във вторник,, 500 от които е унищожила.
 Може да мине още месец до нова договорка за заложниците в Газа
Може да мине още месец до нова договорка за заложниците в Газа

Според Израел е необходим по-силен боен напън върху Хамас

Израелската войска сподели, че цивилните би трябвало да заобикалят пътя Салах ал-Дин , основната артерия, която пресича целия палестински анклав и се употребява като маршрут за евакуация от северната част на Газа.

Пътят се трансформира в полесражение и е извънредно рисков за потребление, сподели представител на армията.

Военните споделиха, че тактическа пауза във военните дейности ще бъде в действие в региона на Ал-Шабур в региона на Рафах до 14:00 часа за филантропични цели. Движението от Хан Юнис ще бъде пуснато по откритите направления.

Въпреки предизвестията броят на ранените остави основната болница в южната част на Газа претъпкана, като локалните лекари споделиха, че отделенията са цялостни с пациенти, лежащи на оцапан с кръв под.

Според Организация на обединените нации към 600 000 души живеят в регионите, подлежащи на евакуация , към половината от които към този момент са напуснали, само че новите евакуирани очевидно ще би трябвало да разчитат единствено на себе си, защото центровете за филантропична помощ на Агенцията на Организация на обединените нации за Близкия изток са запълнени до краен лимит.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху още веднъж съобщи, че след войната.

Нетаняху сподели на конференция, че линията Газа би трябвало да бъде демилитаризирана. " И единствената мощ, която може да подсигурява това, са израелските отбранителни сили. Никоя непозната мощ не може да носи отговорност за това. Не съм подготвен да затворя очи и да приема каквото и да е друго предложение ", закани се Бенямин Нетаняху.
 Нетаняху ще си заплати за Газа, заканва се Ердоган
Нетаняху ще си заплати за Газа, заканва се Ердоган

Рано или късно израелският министър председател щял да се изправи пред правосъдието
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР