Според изнесената в Bosphorus Observer информация, съдовете превозват неправомерно присвоени

...
Според изнесената в Bosphorus Observer информация, съдовете превозват неправомерно присвоени
Коментари Харесай

Руски кораби със заграбено зърно от Украйна използват пристанища в Турция

Според изнесената в Bosphorus Observer информация, съдовете транспортират „ непозволено присвоени артикули от окупирана Украйна “ до турските пристанища. Морските направления водят към Искендерун, огромно пристанище в Източно Средиземно море, Бандърма, на Мраморно море и Измир, на егейския бряг.

Блогърът акцентира, че доставките от Крим до турските пристанища „ не престават гладко и безнаказано, обратно на турската политика ”.

Констатациите му са подкрепени и от журналистическо следствие, извършено взаимно от публицисти от Военновъздушни сили и помощта на украински фермери. След като виждат прекомерно нараснала интензивност в пристанищата на Керч и Севастопол в окупирания Крим, публицистите стартират да наблюдават камиони и влакови композиции, които доставят зърното до пристанищните силози.

В огромната си част транспортните средства също са „ присвоени ”, само че са снабдени с GPS-тракери, което е разрешило на публицистите да проследят краденото зърно. Към доказателствата се прибавят и голям брой сателитни фотоси и данни от камери за наблюдаване.

Украински фермери в окупираните от Русия територии споделят, че 80% от техниката...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР