Според изказването на Николай Дренчев в комисията, предложението е лишено

...
Според изказването на Николай Дренчев в комисията, предложението е лишено
Коментари Харесай

Дренчев: Слугинажът към различни правителства е държавна измяна


Според изявлението на Николай Дренчев в комисията, предлагането е лишено от всякаква аргументация, липсва разбор какви количества муниции, от какви калибри, с какъв брой време ще се форсира подмяната им. От дебатите стана ясно, че ускорено ще изпразнят складовете на българската войска и боеприпасите ще заминат за фронта в Украйна, само че ускореното запълване на складовете с нови муниции няма да се състои.

Възмутително е бързането в незабавен порядък предлагането да мине през вчерашния ден на изключително съвещание на комисията, вместо да се гледа на постоянното съвещание през днешния ден. Такова бързане не е обосновано с някаква неотложност, касаеща нашата войска. Единственият претекст за бързането явно е желанието на ръководещите да показват верноподаничеството си пред " началниците " от " посолството " и " посолствата " в навечерието на визитата на Зеленски, показва Дренчев.

Българският парламент, посредством свиканото по подобен метод незабавно съвещание на комисията по защита, за следващ път бе потиснат, а ръководещата коалиция сподели, че ползите на българската войска и българския народ за тях не са нещо свято, над което би трябвало да бдят, а са комфортна разменна монета, посредством която да получат поздравления от " началниците " от " посолствата ", сподели още депутатът от " Възраждане "

Слугинажът към разнообразни държавни управления е държавна измяна. ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и ПП-ДБ не пазят българския интерес, а не престават с дейностите си да въвличат страната ни във войната. България би трябвало да стои встрани от този спор. В най-скоро време несъмнено министър Тагарев ще предложи всевъзможен тип боеспособна техника, в това число и С300 комплексите, да бъдат бракувани в посока Украйна, уточни още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР