Според изданието съпругата на принц Хари не била добре дошла

...
Според изданието съпругата на принц Хари не била добре дошла
Коментари Харесай

Дейли Мейл: Крал Чарлз е казал на принц Хари да не води Меган в замъка Балморал

Според изданието брачната половинка на принц Хари не била добре пристигнала на събирането на кралското семейство

КралЧарлз каза на принц Хари да не води брачната половинка си Меган Маркъл в замъка Балморал, до момента в който той и други висши членове на кралското семейство се втурнаха до умиращата кралица, съобщава 

На фона на персоналната фамилна покруса в четвъртък, когато кралицата умря на 96-годишна възраст, се разигра дребна битова драма с присъединяване на херцога и херцогинята на Съсекс, написа изданието.

Беше някакво щастливо съвпадане, че Хари и Меган бяха в страната, когато бабата на принца умря, спестявайки му прочувствено и безспорно травматично трансатлантическо пътешестване, защото здравето на кралицата беше влошено.

Въпреки злобата от последните няколко години, никой не би му отказал опцията да скърби за обичаната си баба, с която постоянно се е радвал на топли и занимателни връзки.

Според The ​​Sun принц Хари е бил във Frogmore Cottage, когато е получил позвъняване от татко си с молба да не води Меган.

„ Чарлз сподели на Хари, че не е вярно или уместно Меган да бъде в Балморал в толкоз печален миг “, сподели източник пред вестника.

Беше му маркирано, че Кейт няма да отиде и че броят в действителност би трябвало да бъде стеснен до най-близкото семейство.

„ Чарлз доста, доста ясно сподели, че Меган няма да е добре пристигнала. “

Междувременно The Telegraph заяви, че Хари в началото не е бил свикан, когато висши членове на кралското семейство са се отправили към Балморал, както брат му принц Уилям, заради конституционни аргументи.

Кралски вътрешен човек също сподели, че „ е много мъчно да прекарваш прекалено много време с някого, за който знаеш, че е на път да издаде книга за теб. “

Друг добави: „ Мисля, че общата реакция към държанието на Хари и Меган е съмнение, в случай че би трябвало да бъда почтен “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР