Според Internet Live Stats във всяка една секунда се споделят

...
Според Internet Live Stats във всяка една секунда се споделят
Коментари Харесай

Искам внимание, дори за част от секундата...

Според Internet Live Stats във всяка една секунда се споделят 964 фотоси в Instagram, правят се близо 80 хиляди търсения в Гугъл, 82 180 видеа биват видени в YouTube, а малко над 2.8 имейла биват изпратени. Каква огромна конкуренция имате в това количество информация! Толкова доста хора се борят да получат внимание, даже за част от секундата.

Първо се научете

Преди да градите онлайн наличие би трябвало добре да познавате платформите, в които планирате да навлезете. Разучете изискванията на Гугъл, помислете кои са най-хубавите принадлежности за вас – изборът е ваш. Научете повече за основните думи, по какъв начин действа SEO, по какъв начин да пишете ангажиращо наличие, по какъв начин да изградите листата си с имейли. Научете се по какъв начин да позиционирате бизнеса си, уеб страницата и самите себе си.

Действайте аналогично и в обществените мрежи – вижте какви са изискванията, какво би ви прилягало най-добре и вписва ли се то в тактиката ви.

Уверете се, че ще изградите нещо, с което се гордеете. Има прекомерно доста некачествени материали в интернет пространството. Не се присъединявайте към него – хората търсят качество.

Да сте сполучливи онлайн лишава време

Да, изтощително е. Да, би трябвало да сте търпеливи. Да, би трябвало да се непрекъснати. Но няма да съумеете да се откроите от съперниците, без да вложите време и старания за нескончаем интервал от време на фона на големите количества информация, с които потребителите биват облъчвани всекидневно.

Успехът си има цена

Усилията ви онлайн са свързани със мощен фокус, само че и със средства. Успехът си има цена и в случай че беше безвъзмезден, всеки щеше да го реализира. Ако всички го имаха, нямаше да значи нищо.

Помнете – в случай че изградите добре облика си, потребителите ще дойдат бързо. Предложете им нещо, на което да не могат да откажат. Предложете им всичко посредством продуктите и услугите си.

Те в никакъв случай няма да видят напъните ви и вложеното време, само че всичко е наред. Така би трябвало да бъде. Само по този начин работи – по този начин работят сполучливите хора.

Скот Гийс за Medium.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР